4 egg
4 dl havregryn
1 boks mager kesam
200 g skinke
150 g mozarella
1 avocado
1 presset kinesisk hvitløk
Grønnsaker etter ønske, jeg bruke 1/2 purre og 1/2 paprika
Salt, pepper og litt chili
Slik gjør du:*Pisk eggene lett i en bolle, før du tilsetter havregryn, krydder og mager kesam. Rør alt godt sammen slik at du får en jevn røre. Kutt opp grønnsaker, skjær opp skinken i biter, press hvitløk og hell det over i røra.
Til slutt tilsetter du osten, og rører alt godt sammen før du fordeler i store muffinsformer, gjerne silikonformer. Sett i ovnen på 225 grader i 20-25 minutter - til muffinsene er gylne og gjennomstekte. La de avkjøle seg litt på rist før de spises.*
Denne lager jeg mye av. Varierer hva jeg har oppi. Lager den også som vegetar variant til datteren min. Hun spiser heldigvis egg og melkeprodukter. Oppskrifta fant jeg her:www.kk.no/mat/matmuffins-du-kan-spise-hver-dag/67823382