Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

finn.no - mye respons, hva hadde du gjort?

#1

banana sa for siden:

Jeg la ut en gammel dings som jeg trodde ingen ville ha på "gis bort". Og innboksen fylles opp av "denne vil jeg gjerne ha!!", og en gir et bud også - han vil betale. Det er ikke snakk om så mye, men litt.

Så hva gjør jeg? Kan jeg velge han som vil betale, eller MÅ jeg ta første som ville få? Hva er kutyme, egentlig?

(Vi snakker om bare litt penger, altså, ikke noe som er viktig. Men samtidig så er det fint å få inn noe småtteri for ting, jeg rydder dødsbo og føler at jeg gir bort livet til avdøde, og det er utrolig vondt å se at alt man har samlet gjennom et helt liv mister verdi i det øyeblikket h*n dør. )


#2

Polyanna sa for siden:

Du tar den du vil. Ingen vet jo hvem som svarte først. :) Jeg velger gjerne den som svarer hyggeligst og høfligst, eller gir meg den beste magefølelsen på at de faktisk vil dukke opp, som er det verste hasslet med "Gis bort". Og så syns jeg at dersom det å få litt betalt har en følelsesmessig for deg, så er det god grunn som noen.


#3

allium sa for siden:

De som ikke får den vil jo ikke vite at den som fikk var senere ute.

Jeg gir bort eller selger til førstemann som møter opp. Har sittet nok timer og ventet på folk som aldri gadd å gi beskjed om at de ikke kom likevel.


#4

Myria sa for siden:

Du velger den du vil. :jupp: Jeg gjør som Polyanna og velger ut etter melding, magefølelse og sånt. I tillegg sier jeg i fra til et par andre om at noen andre vil ha den, men at jeg kan ta kontakt om vedkommende ikke dukker opp. Det skjer dessverre relativt ofte, så jeg synes det er greit å sørge for at jeg faktisk går gitt bort/solgt tingen.


#5

Cauchy sa for siden:

Jeg hadde valgt han som tilbyr betaling, mest sannsynlig at han dukker opp.


#6

GinaK sa for siden:

Det er greit å ha noen "på gress" for det er alltid noen som er ivrig men som aldri møter opp til avtalt tid og det er iallefall irriterendes.


#7

millact sa for siden:

Enig. Si ja og avtal.


#8

banana sa for siden:

Ha ha, jeg har virkelig gått på en smell... ikke rart han tilbød litt, for dingsen var et designstykke verdt minst 1500 kroner! Jeg har i praksis gitt bort (for en hundrings) en av de mest verdifulle enkeltgjenstandene i dødsboet. Erre mulig...


#9

Cauchy sa for siden:

Oi, hva var det?

Er den hentet allerede?


#10

Charlie sa for siden:

Hehe, burde du ikke sjekket da han ville betale for noe som gis bort? :knegg: Se det positive. Han syns det var for gærent å få det gratis. :ja:


#11

banana sa for siden:

Ha ha, jo jeg burde jo skjønt noe med den responsen. Hadde jeg fått 1500 kroner for den så hadde jeg jo heller kunnet gitt bort salongen som står for en 1000-lapp men som ingen vil ha.


#12

Musemus sa for siden:

Vi har nettopp solgt ut et dødsbo, og folk betaler for det mest utrolige.
Kjip handel du gjorde da, det lønner seg å sjekke ut litt. :knegg:


#13

Billa sa for siden:

Konstaterer at selv når man FÅR noe gratis, så er det enkelte som synes det er på sin plass å sette premissene for regler om hvor og når og rekkefølge.


#14

banana sa for siden:

Ja, det er utrolig mye rart der ute.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.