Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vindskjerm til veranda

#1

Blondie sa for siden:

Jeg har en veranda med tett rekkverk. På den ene siden ønsker jeg en mulighet for skjerming både mot sol, regn, vind og innsyn.

Jeg ser egentlig for meg en skinne som monteres på veggen, så kan skjermingen dras ut ved behov. Noen som har erfaring med dette? Er det mulig å montere slikt selv eller er det type "markisemenn" som har dette produktet? Google gir ikke særlig fornuftlige svar. :mumle:

Jeg ser for meg noe ala dette, men skinnen må være på veggen (loddrett).


#2

Millen sa for siden:

Maxbo har noe lignende som en kan trekke ut og inn. Se nettsidene for mer info.


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Eg kjøpte på europris for nokre år sidan. Var huseigar som satte den opp, men eg trur ikkje det var så veldig hokus pokus.


#4

sindrome sa for siden:

Jeg har en fra Europris. Den er superenkel å montere. To/fire skurer i veggen og så fester du en dings i gulvet og vipps er den på plass.


#5

Blondie sa for siden:

Må den festes i gulvet? Går den da helt ned? Jeg vil helst bare ha den på toppen av rekkverket. Hvordan er kvaliteten på den fra Europris?


#6

sindrome sa for siden:

Den varianten jeg har må i alle fall festes et sted sånn at stanga som den skal festes i når den er dratt ut er fast. Den kan sikkert også festes oppå rekkverket, hvis de vil ha den som en forlengelse av rekkverket. Min er satt opp innenfor rekkverket.

Denne viser greit konseptet.


#7

sindrome sa for siden:

Jeg har hatt mine i to år og det har funket bra. De er litt slække i stoffet, men har fungert fint til mitt bruk.

Men den som har stått utspent over lenger tid ville ikke komme løs fra stolpen som den er festet i da jeg skulle demontere dem for å skifte ut materialene på verandaen.



#9

Blondie sa for siden:

Ja, men jeg er usikker på den leverandøren. Lettere med fysisk butikk tror jeg, det er vel sesong snart.


#10

Isprinsessen sa for siden:

Jeg har ikke vætt heldig med det jeg har kjøpt på vidaxl.
Europris, felleskjøpet og andre plasser de selger hageutstyr bruker å ha. Det kan nok være litt tidlig ennå, er jo vinter.


#11

millact sa for siden:

Min venninne har en slik. Skal sjekke litt med henne hvordan hennes er festet.


#12

-ea- sa for siden:

Hvorfor oppå rekkverket? Den står jo mye stødigere når den er på innsida av rekkverket, i forhold til vind, pluss at du slipper å få vind inn i glippa mellom rekkverk og vindskjermen.

"Rullen" festes i veggen, og så har man et endefeste/stolpe som skrus i verandagolvet. Kjenner noen som har to ende-fester, så de kan dra den halvveis ut eller helt ut, avhengig av vær og vind.


#13

apan sa for siden:

Vi har også fra Europris. Fungerer strålende. Kostet lite.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.