Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Millen sa for siden:

Mårn. På vei til frokost seminar i sentrum. Håper de har god kaffe.


#3

Blondie sa for siden:

To forelesningsdagwr i vente, det liker jeg godt. Studiet er både interessant og spennende. Litt sen start i dag, så jeg slipper morgenrushet på E18.


#4

Tjorven sa for siden:

I dag var jeg helt utrolig trøtt. Det var en usedvanlig lang dag i går, så det er kanskje ikke så rart.

For tiden kjenner jeg litt på at jeg må bli flinkere til å delegere (og strengere når jeg gjør forsøk på å gjøre det). Det kan umulig være sånn at jeg som sitter i midten, med folk både over og under meg i hierarkiet, skal gjøre alt?


#5

Pappalille sa for siden:

Tredje dagen med migrene. Jeg legger meg igjen.


#6

Eia sa for siden:

Delegering er en kunst, Tjorven. Spesielt for de som sitter mellom barken og veden. :gamle jungelord:

Jeg skal grave etter informasjon på internettet i dag.

På sikt skal jeg bli flinkere til å ikke ta på meg ansvar og skyld for ting jeg ikke rår over. :litt dum i pysjamas i dag:


#7

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks begynner møtebonanzaet her, pleier som regel ikke å ha så mange på en dag, men de har visst samlet alle møtene på en dag. Avslutter dagen med fysio.


#8

vixen sa for siden:

Reiser til oslo i ettermiddag. Er forkjøla, men satser på jeg er på bedringens vei. I morgen skal vi ha 20-årsjubileum for kollokviegruppa fra grunnfag historie. :humre: Vi var fire og to av de er gift så det var en vellykket gruppe. Har lagt opp til et litt stramt program,men blir hyggelig. Så lenge formen holder seg.


#9

star sa for siden:

Kommet meg på jobb. Fortsatt en unge hjemme. Møte i kveld.


#10

ingling sa for siden:

I feel ya, Tjorven. Har litt samme utfordring selv.

Noen timer hjemmejobbing før et lite faglig nettverksmøte med andre i ca. samme stilling, det pleier alltid å være hyggelig og nyttig. Formen er sånn passe, så det passer fint med en sånn dag selv om stresstankene om alt jeg burde gjort i stedet er meget tilstede i hode og kropp.


#11

Fersken sa for siden:

Det er ofte slik at den som sitter i mellomstilling ender opp med alt for mye. Delegering er vanskelig, men må til.

Leveranser jeg har sett fram til på jobb er blitt utsatt på grunn av coronaviruset. Ingen krise, men skaper litt støy.


#12

millact sa for siden:

Her i sør snør det! Jeg vil ha vår, alt for sent med snø nå. Men, yngste skal ake med klassen, så sånn sett gøy for dem.

Skal på årsmøte med fagforeningen i kveld med middag på italiensk restaurant. Takket ja til å være nestleder har jeg visst også, huff. Håper det ikke er veldig mye jobb. Utfordrer meg selv i alle fall.


#13

Hondacrv sa for siden:

Her er det ikkje noko vær i dag. Kaldt, og stille. Eg drikk kaffi og et pannekakerester fra i går. Ferien fortset i stille deilig tempo. Eit halvt glas Kvitvin og Netflix kvar kveld. Det er deilig.


#14

star sa for siden:

Mobilen påstod at det var - 13 her i morges. Huska å ta ut motorvarmeren i dag før jeg kjørte. :knegg:


#15

Hjertensfryd sa for siden:

Skal snart på yogatime i regi nav. Dei er i alle fall oppdragsgiver til dei som har dette tiltaket. Akkurat no virker det mot si hensikt. Sitter å skjelver av indre uro, klarte ikkje å møte opp til første time, kom for seint til andre og sitter å stresser foran den tredje. Muligens dei la opp til litt for mykje på ein dag. Avslutter med fysio time og så kan eg endelig kjøre heim igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.