Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Malta! Hvor bor vi? Hva gjør vi?

#1

Timar sa for siden:

Vi vurderer Malta i påsken, men vi vet ikke så mye mer enn at det er en engelskspråklig liten øy sør for Italia. Er det noen her som har erfaringer å dele?

Hvor vil vi bo? Inne i Valetta eller utenfor? Er det nyttig med leiebil, eller klarer vi oss med kollektiv transport og taxi? Har du konkrete tips om hotell eller airbnb?

Takknemlig for alle innspill! :vilha:


#2

Malama sa for siden:

Vi var der på bryllupsreise for..... 13 år siden blir det vel til sommeren

Vi klarte oss helt fint med buss. Men vi bare jo bare oss to dengang.

Vi bodde ikke i valetta, men uabsett er øya lita så det er ikke enorme avstander.


#3

Odelia sa for siden:

Jeg liker St Julians/Pembrook og Sliema som bosted, er koselige småbyer med gode spisemuligheter og koselige strøk, men er ikke så mange bra strender akkurat der selv om du stort dett får basseng på hotellet. Det går an å ta buss til Golden Beach som er veldig fin, eller båt til Gozo. Ellers ville jeg tatt en tur til Valetta, spesielt gamlebyen,, Comino (Blue lagoon er nydelig med fine bademuligheter), safari til blue grotto, Popeyes Village, mv. En del kjente lag spiller gjerne treningskamper på Golden Stadium(?) så om dere er fotballinteresserte kan det tenkes at det er spennende kamp mens dere er der.

Tenker man klarer seg fint med kollektivtransport (buss), men vet at bussprisene har steget en del de siste årene. De kjører på venstre side av veien så hvis dere skal ha leiebil er det greit å vite om.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.