Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken pulsklokke/ smartklokke anbefaler du?

#1

daffy sa for siden:

Jeg ønsker meg en kombo av treningsklokke og smartklokke. Har en Fitbit Charge 2 fra før, men er ikke helt fornøyd. Jeg liker at klokken tar pulsen rett på armen slik at jeg slipper pulsbelte. Selv om det sikkert ikke blir like nøyaktig. Liker også at den måler søvn og slikt. Men skulle gjerne hatt GPS uten å ha med telefonen, mulighet til å spille spotify eller laste ned musikk som jeg kan høre på med Airpods. Helst bør jo klokken være ganske pen også, siden jeg er litt forfengelig. Hva vil jeg ha mon tro?


#2

C3PO sa for siden:

Apple Watch? Det er veldig greit å bytte reimene på den etter bruk. Jeg går stort sett med sportsreim, men når jeg skal møte kunder, har jeg fint reim i skinn. Jeg har versjon 4, og har ikke alltid med telefonen. For å spille musikk, laster man ned spillelister på klokka. Men siden Apple tidvis sletter disse spillelistene, var det ikke morsomt i februar da jeg skulle løpe uten telefon, og den eneste spillelisten som fungerte var julelista.


#3

Neket sa for siden:

Jeg tenkte også Apple Watch. Jeg tror at hvis du bruker apple music kan du streame rett fra klokka uten å laste ned først, men jeg er ikke helt sikker (jeg bruker Spotify, så jeg må laste ned). Du må i såfall ha den versjonen med simkort (e-sim, sjekk om leverandøren din tilbyr det først).


#4

Stompa sa for siden:

Jeg har Fitbit Ionic. Tror den har alle funksjonene du nevner, men er ikke sikker ang. musikk siden jeg ikke bruker den funksjonen.

Det eneste jeg ikke liker med Fitbit er de tullete laderne, som er ulike for hver modell. Til gjengjeld elsker jeg appen.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg har Fitbit Versa og er fornøyd. Kjøpte den fordi jeg ikke hadde råd til Apple Watch, men synes ikke det er noe dårlig alternativ.


#6

Pegasus sa for siden:

Jeg har også fitbit ionic, og liker den. Du kan høre på musikk via den, men ikke via Spotify, og jeg gidder ikke kjøpe tilgang til musikk via enda flere steder. Stravia eller noe sånt, tror jeg det het.



#8

Jålebeinet sa for siden:

Garmin Forerunner 645 music har vel det du trenger.


#9

Niobe sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Apple Watch, men jeg har aldri prøvd noe annet.


#10

Timar sa for siden:

Jeg har Samsung Watch og den ser ut til å passe spekk'en din. Den har ganske tilsvarende funksjonalitet som Apple Watch, men passer best for oss med Android-telefon.


#11

Elise sa for siden:

Samsung watch her og. Utrolig fornøyd, pluss at den er finere enn absolutt alt annet som finnes. Du kan ringe, sende meldinger og høre på musikk i skogen uten å ha med telefonen. Og gps-tracke, selvsagt.




#14

banana sa for siden:

Jeg har den og er veldig glad i den.


#15

Carpe Diem sa for siden:

Jeg er også på jakt etter den ultimate smartklokken. Synes denne er fin :jupp:
Kan du laste ned musikk på denne?


#16

Avatar sa for siden:

Den har vel ikke GPS, har den?


#17

løve70 sa for siden:

Nei, den bruker GPS fra mobilen.


#18

daffy sa for siden:

Jeg endte opp med Garmin Vesu. Jobber meg gjennom settingene. Man skal være litt motivert for å gyve løs på bruksanvisningen og instruksjonsvideoer på Youtube. Brukergrensersnittet kunne helt klart vært mer intuitivt lagt opp.

I går løp jeg med klokken uten å ha med telefon. Og fikk til å koble til airpods, spille nedlastede spillelister fra Spotify, måle distanse med GPS og puls på håndleddet. Eneste som mangler nå er at jeg finner ut hvordan jeg skifter fartangivelsen fra miles per hour til km/t.

Alt i alt veldig fornøyd. Klokken er også pen å se på.


#19

Bayone sa for siden:

Det skal gå an ja. Jeg har ikke prøvd det ennå, men har lest at det skal gå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.