Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

007 sa for siden:

Oppstart etter vinterferie. :gjesp: Say no more. :gjesp:


#3

Millen sa for siden:

Seint i seng, sovet dårlig og tung i hodet. :gjesp:


#4

Blondie sa for siden:

Fint med mandag, på jobb er det mennesker. :knegg: Veldig lang dag i dag, så jeg har tatt på meg artig kjole. Det hjelper jo gjerne litt.


#5

polarjenta sa for siden:

Her er det vinterferie, men for første gang på noen år jobber jeg. Jeg skal imidlertid ha en feriedag på onsdag, og jeg vurderer en feriedag på fredag.


#6

Blå sa for siden:

Her er det også veldig oppstart etter vinterferie. Jeg var i seng kl. 1 i natt og hadde problemer med å sovne, så jeg er ikke i toppform i dag. Men satser på at formen tar seg opp etter hvert.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg tror dette er den travleste arbeidsuka jeg noen gang har hatt. Jeg har selv tatt ansvar for å holde et fagseminar på torsdag for hele bransjen - og responsen har vært overveldende. Veldig gøy, men også litt mer jobb enn forventet.

Og så er det visst litt som skjer på privatfronten denne uka også. På et eller annet vis skal det nok gå.


#8

Heilo sa for siden:

Artig kjole kan gjøre underverker Blondie! Så gøy med attraktivt seminar Tjorven, lykke til!

Jeg er på plass på hjemmekontoret. Det er vinterferie for ungdommene denne uka, en er i Oslo med pappaen og en sover. Valpen er derimot meget våken og synes jeg er særs urimelig som har lagt vekk ballen hans og sagt han skal ta seg en lur. :dramaqueen:


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Mandag etter vinterferien her og. To trøtte jenter er sendt på skulen. Ei litt lei seg sidan eine bestevenninna ikkje får gå på skulen, fordi mammaen er redd for coronaviruset. Det blir for dumt. Jenta var ganske fortvila, for det var snakk om at det kunne bli langvarig. Håpar det ordner seg der.


#10

Martis sa for siden:

Hjemmekontor her og, og siden det er første arbeidsdag i mars er det masse rutineoppdateringer på todolisten. Jeg trenger en robot. :nemlig:


#11

celebelen sa for siden:

Hjertensfryd - noen spesiell grunn til at hun er redd for viruset, eller bare generell noia? Man kan vel ikke holde barn hjemme sånn uten videre?


#12

star sa for siden:

Kalt inn til møter i hytt og gevær. Særdeles vanskelig når personene står som ledig i kalenderen, men ikke er det likevel. :mumle:


#13

Stompa sa for siden:

Ahhh. Vinterferie her, og aldeles STRÅLENDE vær. Litt vel kaldt for meg (minus 7), men jeg må ut en tur likevel. Må bare jobbe litt først.


#14

Nenne sa for siden:

I natt fikk jeg ikke sove! Så jeg tror det blir en lang dag i dag.


#15

Palmen sa for siden:

Jeg er forkjøla og hoster og harker så kollegaene mine har sendt meg hjem. Ikke fordi jeg var dårlig men fordi de er redde for smitte. Så da så.


#16

Stompa sa for siden:

Jeg var idiot og heiv dunjakken i vaskemaskinen i morges før jeg oppdaget det nydelige været. Og det ser ut til å ta hele dagen å få den tørr i trommelen. :gaah:


#17

Pøblis sa for siden:

Jeg blir sprø fordi det kiler/stikker KONSTANT i det høyre neseboret - og jeg nyser og nyser og nyser og nyser. :sur:

Ellers er det hjemmekontor, fint vær og hundene er helt gale fortid de har løpetid.


#18

Pappalille sa for siden:

Nå har jeg hatt migrene i flere dager og jeg blir snart sprø! Det gir seg jo ikke, og det er ikke like ille hele tiden, men det ligger der og gnager, jeg er nummen og rar i munnen og deler av ansiktet og vil bare gråte, men det orker jeg ikke for jeg har migrene. :gaah:

Skal ikke syte mer nå.


#19

Pøblis sa for siden:

Pappalille: :trøste:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.