Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nettside til ungenes fritidsaktivitet

#1

Wix sa for siden:

Jeg har tatt på meg å lage ny nettside til en av ungenes fritidsaktivitet. Tenkte kanskje å bare bruke wordpress og koble den opp mot domenet deres, men er det andre tilbydere som er bedre?

Bill mrk: Alt er bedre enn siden de har nå.


#2

Observatøren sa for siden:

Må det være nettside? Hva brukes den til?

Klubben vår bruker spond, funker gull.


#3

Wix sa for siden:

Den er aller mest tenkt som informasjon til nye medlemmer. Til kommunikasjon mellom foreldre/barn som allerede er med brukes en lukket Facebook gruppe.


#4

Charlie sa for siden:

Wordpress går vel for å være bra, både brukerfunksjonalitet og mulighet for utvikling. En stor organisasjon jeg er med i bruker Wordpress i bånn, og over tid er det lagt på publisering av arrangementer, påmeldings- og beskjedssystemer m.v. Det er brukt litt penger på IT-hjelp, men begynte som en enkel wordpress-side.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg synes også at Wordpress er et fint sted å starte. Med gratisversjonen kan man lage en statisk side slik at den ikke ser ut som en blogg.


#6

Daisy sa for siden:

Hva med en åpen Facebookside?


#7

Wix sa for siden:

Takk tror jeg går for wordpress da! De har en åpen Facebook-side også, men der forsvinner liksom den ryddige infoen i masse nye ting som foregår. Jeg innbiller meg også at nye foreldre gjerne googler og ser på en skikkelig laget Webside før de går på Facebook? Ser for meg å oppdatere websiden en gang i halvåret eller så.


#8

Daisy sa for siden:

Ja en oppdatert nettside er alltid fint. Min erfaring er at sidene ofte har gammel og utgått informasjon. Men høres ut som du kommer til å holde den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.