Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tidsbruk Hamburg flyplass?

#1

Floksa sa for siden:

Flyavgang kl 15.
Når bør vi være der? To voksne. Er sjekket inn men har bagasje som må leveres. Er bortskjemt med Gardemoen der alt går helt utrolig greit. Holder det med en time?




#4

Stompa sa for siden:

Lurt å være i god tid, ja. De effektive tyskerne kan være ekstremt lite effektive til tider, og de finnes ikke løsningsorienterte og er eksperter på å fraskrive seg ansvaret hvis noe uventet skjer, så jeg beregner alltid ekstra god tid i Tyskland.

Sagt med kjærlighet av en som er germanist på sin hals. :elsker:


#5

Floksa sa for siden:

Ja vi er litt bortskjemte i Norge. På Gardemoen sjekket vi inn et helt korps med div spesialbagasje på en liten halvtime. Fra Paris derimot..... Tror vi brukte over to timer.


#6

liefje sa for siden:

Jeg har bodd i Hamburg og opplevde flyplassen som liten, oversiktlig og veldig effektiv. Det var aldri nødvendig å være der to timer før avgang, det er vel mer noe de sier for sikkerhets skyld. Jeg synes Gardermoen er langt mer kaotisk! Tar forbehold om at disse to timene gjelder pga arbeid jeg ser av lenken har pågått siden 2016. Da hadde jeg allerede flyttet.


#7

Zulu sa for siden:

Gardermoen kan definitivt være både det ene og det andre, ja. Og da jeg var på Charles de Gaulle for en knapp uke siden, var jeg den eneste i sikkerhetskontrollen. :knegg:


#8

Floksa sa for siden:

Vi skulle spise på Europa Passagen. Men fant aldri tilbake til rett t-bane utgang :rofl:
Så nå har vi plutselig kjempe god tid. Sitter på toget til flyplassen nhu.
T-banestasjonen er jo større enn hele Oslo s jo.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.