Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blondie sa for siden:

Gratulerer med kvinnedagen! :flagg:
Jeg skal gå i tog og på arrangement i kveld, gleder meg.


#3

Stompa sa for siden:

Jeg var oppe grytidlig fordi Herremannen skulle fly kl. 8.10. Først på flyplassen får vi vite at flyet er forsinket til 12.20. Neste fly de skal med, fra Bergen til Helsinki, går kl 11.55. Dette er ombooket, men ny flight går 20 min før de kommer til Bergen. :gal:


#4

Hondacrv sa for siden:

Kjære tid, Stompa, så kjipt. Her er det regn. Snøen smelter i alle fall, og det er mildere, så eg klager egentlig ikkje. Eg skal jobbe litt, faktisk forberede sidemålsundervisning, og i kveld skal eg på gospelnight i kirka og høyre på jentungen og ein masse kor, vere sosial og ete kake. Det blir bra.


#5

Millen sa for siden:

God morgen. Jeg skal skrive oppgave, og bli frisk. Masse regn og vind her = fin dag å være inne i.


#6

millact sa for siden:

Her pøsregner det! Litt deilig. Planen er vel å rydde litt, kanskje. Lese en bok.


#7

star sa for siden:

Så kjipt, Stompa.

Rydding står på planen her, mulig baking.


#8

Stompa sa for siden:

Nå har flyselskapet oppdaget krøllet i Bergen og de er på vei ombord i fly til Oslo for å fly videre via Frankfurt. Interessant nok har de ikke fått beskjed om dette, og oppdaget det først da de var på vei ombord i flyet til Bergen og ble avvist. Flaks at det var før flyet til Oslo skulle gå. :himle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.