Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blir man klam i rumpa av sånne stoler som dette?


#2

Pappalille sa for siden:

Jeg hadde i alle fall blitt det. Polyester er djevelens verk.


#3

IzziCreo sa for siden:

Vi var nettopp på en hytte hvor det var stoler med kunstskinn, og jeg måtte legge lammeskinn over for det gikk ikke å sitte på til et kort måltid engang... Mulig det er forskjell på type kunstskinn? Jeg tror ikke jeg hadde tatt sjansen uten å prøvesitte i hvert fall.


#4

liefje sa for siden:

Skinnstolfølelse??? Blir man klam av skinnstoler? Det har i alle fall jeg aldri merket noe til, men det er stoler i ekte skinn, altså.


#5

Isprinsessen sa for siden:

Kommer an på hvor mye klær en har på :knegg:


#6

Tallulah sa for siden:

Vet ikke, men det er mulig man blir klam i RUMPA.

:høyhest:


#7

veobra sa for siden:

Jeg tenker svett av kunstskinn som dette. Det er like tett som å sitte på plast.



#9

Myrsnipa sa for siden:

Takk for svar, og rettelse på RUMPA og ikke ROMPA. ;)


#10

Tallulah sa for siden:

:humre:

For å svare skikkelig; jeg tror du må teste. Vår forrige sofa var i mikrofiber som så ut som den var semsket, men ikke var det. Den så egentlig litt ut som stolene du viser, bare at der har de "slitt" bort mye av det semskede med vilje. Den var ikke klam i det hele tatt. Veldig motstandsdyktig mot flekker, og et behagelig stoff.

Jeg blir også klam av skinn, spesielt om de er helt omsluttende slik denne stolen er. Så det kan du jo være obs på, at generell klamhet kommer lettere når materialet er tett og ikke tar opp fuktighet fra kroppen, og når hele stolen også omslutter kroppen ganske tett.


#11

Odelia sa for siden:

Vi har lignende, og jeg blir ikke klam, men vi bruker i hovedsak skinnfell oppi. (Har ikke blitt klam uten heller, men har som sagt ikke helt like de du lenker til.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.