Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fengsel og røyk

#1

amo sa for siden:

Når man sitter i fengsel, får man da røyke på cella si?
Alt man kan lure på.:cool:
(Ikke røyker jeg og ikke står jeg i soningskø, sånn til opplysning. :knegg:


#2

Pelen sa for siden:

I Petter i fengsel så gjør se i hvert fall det. Jeg tenker at det er lutt utfordrende om de skal ut å røyke. De wr innelåst ganske mange timer per døgn.


#3

Strå sa for siden:

Det kommer vel an på den formelle statusen en fengselscelle har. Eller? Det var en vurdering vedr hjemmetjenesten og brukere som røyka inne for noen år siden. Er hjemmet privat eller en arbeidsplass? Jeg mener konklusjonen var at folk ikke kan nektes å røyke i eget hjem. Det kan godt være andre forhold som spiller inn vedrørende fengselscelle.


#4

liefje sa for siden:

Petter i fengsel er forresten en interessant ting å se på.



#6

Syrinx sa for siden:

I fengslet her i byen har de lov å røyke på cella enn så lenge iallfall. Med tanke på hvor dårlige soningsforhold som er i vårt kardemommebyfengsel fra 1864 har ikke det som trengs for å gi nok tid utenfor cella. (Jeg er visitor, så begynner kjenne fengslet rimelig godt fra innsiden.)

Jeg er røykemotstander så det holder, men med tanke på hvor ræva de har det de som sitter inne (jada, jada, de har satt seg i situasjonen selv) så synes jeg de må få lov å ha den ene lille gleden.


#7

Isolde sa for siden:

Det er ikke uten grunn at fengslene har egne røykdykkere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.