Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks på jobb, jeg er trøtt og har egentlig lyst til å være hjemme, men jeg tror ikke trøtthet er egenmeldingsgrunn.:knegg:


#3

Candy Darling sa for siden:

God morgen! Jeg var tidlig klar i dag, men det viste seg at jeg hadde glemt å lade batteriet til sykkelen. :himle: Så nå må jeg somle en halvtime og satse på at jeg får ladet nok til å komme meg til jobb og lade der. Djeez.


#4

Mex sa for siden:

God morgen.
Trøtt jeg også. Midt i 2 uken i ny jobb. Det er kjempespennende, samtidig så merkes det på kroppen å måtte stå opp en time tidligere enn normalt.
Jeg satser på at det går seg til.


#5

Addison sa for siden:

God morgen fra selvpålagt hjemmekarantenekontor! Mannen kom hjem fra jobb med feber og frost i kroppen, han skal henge på telefonen til fastlegen her når de åpner og forsøke å få bli testet. Jeg er i fin form selv, men man får jo en drøss med innbilte symptomer når det rykker innpå sånn.


#6

GeekyGirrrl sa for siden:

Da er vi alle blitt satt på hjemmekontor i firmaet mitt. Jeg har heldigvis to skjermer og docking.. Men kjenner meg så alene! :hulk:

Jeg har kaffe da, og ingen i denne kommunen er smittet så langt. :prøveråholdemotetoppe:


#7

Addison sa for siden:

Mannens feber er nå borte, legevakten sa at det ikke er grunnlag for verken testing eller karantene nå, lev som normalt og følg de gitte rådene som alle andre.


#8

Blondie sa for siden:

Vi kjører som normalt her, nytt av dagen er at antibac ikke lenger står rundt i lokalene pga mangel hos leverandør.

Jeg har vært hos psykologen og gjemmer meg litt på kafé før jeg skal på jobb. Spent på hvor mange elever som møter opp.


#9

star sa for siden:

Hatt møte med en behandler og Nav før jobb. Sitter igjen med litt blanda følelser. Jaja. Skal prøve å skjønne noen rutiner i dag.


#10

Fersken sa for siden:

Jeg flekset litt på morgenen (aka forsov meg) og så PUNKTERTE bussen på vei til jobb. Skal bli spennende å se hva som blir resultatet hos optiker i dag. :skeptisk:


#11

millact sa for siden:

Her er det kun snakk om corona. Vi har fått hengt opp plakater på både polsk, russisk, tysk og engelsk om endrede rutiner siden vi som sitter her jeg sitter er utsatt. Endelig tar noen til vettet her!


#12

tink sa for siden:

Resten av dagen gikk med til korona her også. Planlagt tur neste uke er avlyst, og det ser ut til at vi kutter ned på tilbud til publikum. Heldigvis har vi nok andre arbeidsoppgaver å ta oss til.


#13

polarjenta sa for siden:

Jeg hadde egentlig tenkt meg rundt på arbeidsplass besøk den nærmeste tiden, og selv om vi pr nå ikke har noen registrerte tilfeller så har jeg utsatt det.


#14

Eia sa for siden:

... og der var håndballsesongen for minstemann over. Fremtidige kamper og treninger er avlyst iht. råd vedr. koronaviruset.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.