Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan vi lage til farmor?

#1

frukt sa for siden:

Farmor fyller år i april, og jeg har lyst til å sende en gave. Hun synes det er veldig stas med ting barna har laget så jeg skulle gjerne hatt tips til det. Det trenger ikke være nyttig eller fornuftig, og ikke noe spiselig for hun har vansker med å få i seg mat.
Hun liker alt som glitrer, Disney og hun samler på sopp i ulike materialer.


#2

Hannah sa for siden:

Minstejenta kom hjem fra skolen med et fint bilde hun hadde laget. Det var en trefjøl hvor det var spikret spiker med store hoder i hjeterform, trefjøla var malt i en fin farge, og så hadde hun surret glittertråd i hjertet på kryss og tvers. Ble veldig dekorativt.


#3

frukt sa for siden:

Gode ideer jeg aldri hadde kommet på selv. :jupp:


#4

Syrinx sa for siden:

no.pinterest.com/pin/507921664223667107/

Skulptur av alufolie og pappmache.

Jeg har laget dette med elever på skolen nå. Det ble skikkelig fint. "Skjelettet" lages av alufolie og så dekkes det av mappmache etterpå. Jeg brukte tørkerull i stedet for avis, det var mykt og lett å forme utenpå. Til slutt ble det malt i friske farger.

Våre figurer ble stukket med en sataypinne der sola aldri skinner, stakkars, og så satte vi denne i kopp med sement slik at det blir en skulptur som kan stå. Dette er ikke nødvendig, da.


#5

Charlie sa for siden:

Kort liker vi å lage. Det kan være et til henne, eller det kan være noen kort med et bånd rundt som hun kan bruke til andre. Dekorere et handlenett med tekstiltusj eller dekoreffekter. Lage kjøleskapsmagneter. Bilde, bokmerke el. - tegne, perle, sy.... Korssting med I hjerte Gran, eller noe sånt..



#7

millact sa for siden:

Kjøp små lerret på Søstrene Grene og få dem til å male noe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.