Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan finne rett BH-størrelse?

#1

Floksa sa for siden:

Vektnedgang på gang. Og mesteparten ser ut til å forsvinne fra puppene.
Så jeg må kjøpe meg noen nye BH’er.
Men siden strategien før har vært å kjøpe det største de har hatt, aner jeg faktisk ikke hva jeg bruker.
Men de MÅ være spileløse, også på siden og helst uten blonder og i bomull.
Og helst støtte og løfte litt.

Hva måler jeg for å finne rett størrelse?
Vi snakker å bestille via nett ja. Å gå i butikken å be om hjelp er mange lysår unna hvem jeg er :knegg:


#2

Elise sa for siden:

Det finnes en oppskrift som du sikkert finner om du søker. Du skal måle med målebånd rett under puppene, det er tallet i bh-størrelsen (rund av nedover). Og så skal du måle rundt omtrent midt på puppen, og så trekke fra det første tallet, da må du se i en tabell for å se hvilken bokstav det tilsvarer.


#3

annemede sa for siden:

Det finnes bh-kalkulatorer på nett, du ttenger målebånd



#5

Fersken sa for siden:

Det kommer helt an på merke og BH hva som er riktig størrelse.
Begynn med å måle omkretsen under puppene og så med puppene. De fleste nettsteder har også tips og oversikt over hvor du bør måle.
Har hørt gode ting om Miss Sweden uten spiler, men har ikke prøvd de selv.


#6

Isolde sa for siden:

Jeg valgte å gå for kappahl sine som er i s-m-l i den perioden. De er ganske elastisk og kunne kjøpe M ganske raskt etter operasjonen og den er fortsatt ok i bruk.

Ellers bruker jeg 70E, målt på Change. Men kom frem til det selv også. Har alltid vært nøye på bh størrelse. Brukte 85F før operasjonen, men aldri fra kjedebutikker. De passet aldri.


#7

Floksa sa for siden:

Under puppene. Når puppene er .....ehe..... lange. Løfter man dem da å måler der de er festet i i kroppen eller måler man der de slutter?

:flau:


#8

Elise sa for siden:

Der den strammeste delen av bh-en skal være.


#9

frukt sa for siden:

:knegg: Rett under der de er festet. Det er for å finne riktig omkrets.


#10

Normy sa for siden:

Det viktigste er at den sitter godt rundt ryggen. Altfor mange går med en BH som er for slakk, og så legger vekten seg på skuldrene isteden.
Jeg ville prøvd i butikken, og så heller kjøpt på nett.
Kalkulatorer er greit som et utgangspunkt, men det er når du får den på at du ser om den passer eller ikke. Og har du litt størrelse på brystene, så funker ikke kjedebutikkene, men spesialbutikker. De er proffe. Ikke noe å være engstelig for.
Om det er utelukket ville jeg målt meg frem til en ca-størrelse og kjøpt billig på nett. Men kjipt om den ikke passer da.


#11

frukt sa for siden:

Man kan jo bestille flere størrelser og returnere de som ikke passer. Eller er det dumt med tanke på smitterisiko?


#12

m^2 sa for siden:

Der de er festet i kroppen.
Jeg anbefaler denne facebookgruppa; der har de en VELDIG grundig og lettfattelig forklaring om hvordan man finner riktig størrelse. Film og tekst og i det hele tatt. Min erfaring er at den metoden funker :jupp:


#13

Daisy sa for siden:

Et tips, kjøp de litt for trang i omkrets og så lager du en liten forlenger (eller kjøp) du kan ta vekk etterhvert, av en gammel BH.


#14

Acsa sa for siden:

Jeg er veldig glad i Miss Mary sine i bomull hvis jeg skal ha uten bøyle/spiler, rett og slett fordi de er så myke og gode og stabile. Men det er klart, de med bøyle løfter mer.


#15

Isolde sa for siden:

Generelt så er jeg veldig lei alt av bher. Sitter de godt og former brystet fint så ser det veldig bra ut, men da ligger det jo rullet som en burritos oppi der og jeg klør spesielt rundt brystvorten. Dårligere bher henger de mer, men da blir det mindre burritos og mindre kløe. Tror nok jeg må få fjernet en del hud. Spørs hvor mye som er igjen da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.