Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kan jeg lage en quiz?

#1

Karamell sa for siden:

Jeg vil lage en quiz for jobben der vi nå sitter i hver våre hus.

Det kan ikke være kahoot, antar jeg for der må man vel være sammen.

Jeg ønsker at det skal være online og på tid slik at man ikke kan sitte hjemme med med google åpent.

Hvor kan jeg finne noe slikt, gratis og trygt.

Hæsjtægg justforfun


#2

Darth sa for siden:

Du trenger ikke å være sammen for å ta en kahoot. Nå er kahoot blitt gratis, og i premiumutgaven kan man f.eks. lage en challenge. Da setter man en tidsfrist på kahooten, og så kåres en vinner når tiden er omme.

Red. Nå ser jeg at du ønsker at den skal foregå samtidig, og det går jo også med kahoot. Man logger seg på via pin og har begrenset tid til å svare. Å unngå "juks" hundre prosent er umulig, men er det så nøye?


#3

Karamell sa for siden:

Nei, trenger ikke være samtidig, men ikke gi rom for juks :D


#4

Karamell sa for siden:

Haha, nei ikke så nøye, men i Kahoot har man ikke tid til å google ihvertfall. Man må gjerne få hjelp fra unger, mann og bikkje. ;)


#5

Frøy sa for siden:

Challenge på kahoot løser saken det altså, du kan sette tidsfrist på hvert spørsmål og varighet på challengen, her har jeg en gående på jobb frem til kl 15 i dag. Litt skuffet over "oppmøte" men det er travle dager så det får være godkjent.


#6

Karamell sa for siden:

Topp, skal sjekke det ut


#7

My sa for siden:

Læreren her delte skjermen sin med elevene i google meet, med spørsmålene i kahooten, også svarte elevene på telefonene sine.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.