Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den første brødbiten

#1

Stikka sa for siden:

Lillebror skal få begynne med litt brød tenkte jeg. Hvilket brød egner seg som startbrød? Jeg er interessert i tips både på kjøpebrød og oppskrifter på hjemmebakt. :)


#2

rajraj sa for siden:

:sniker: på denne.


#3

malena sa for siden:

Vi bruker Kvelde speltbrød. Det er grovt og økologisk og utrolig godt.

Nå vet jeg ikke hvor du bor, men jeg tror de kun leverer i Vestfold og kanskje Telemark, og jeg har kun sett det på Meny-butikker og en helsekostbutikk her i byen.


#4

Ada sa for siden:

Min helsesøster anbefalte kneipbrød til oss, for det inneholder visstnok alle de "riktige" kornsortene. Nå har ikke kneip vært innenfor dørene hos oss siden studiedagene, så vi fulgte aldri det rådet.
Vi har stort sett bakt selv, eller gitt grovbrød fra bakeren.


#5

Aminta sa for siden:

Har alltid bare brukt øko-speltbrød, både hjemmelaget og kjøpebrød. Esekiel brød hvis vi kjøper.


#6

Fibi sa for siden:

Jeg ble anbefalt daggammelt kneipp. Helt ferskt brød kan ha en tendens til å klumpe seg når babyen gumler på det, og det kan fort settes i halsen. Daggammelt kneip smuler seg opp og blir til "grøt" i stedet for å bli en klump.


#7

Stikka sa for siden:

Speltbrød spiser vi mye her hjemme. Da kan han jo bare få smake litt av det. Helsesøster nevnte også kneip til oss, men vi spiser jo aldri det selv.

Er det noen korn eller frø han ikke skal ha ennå?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.