Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farge bryn hjemme?

#1

Bluen sa for siden:

«Nå er vi fire uker unna å se hva slags farge folk egentlig har på håret», skriver spøkefuglene på Facebook. Jeg har lite å frykte der, men bryna er det verre med. :humre: Jeg pleier å farge dem hos frisør ca. én gang i måneden. Er det noen som har tips til hjemmefarging som virker? Og sånn olje man kan ha på for å unngå farge på huden?


#2

GydaG sa for siden:

Vel, jeg høyner med null farge på vipper i tillegg, og tør ikke tenke tanken på hjemmefarging av brynene. Risikerer jo brunsneglesesong litt tidlig. :eek:


#3

frukt sa for siden:

Jeg har farget selv med Depend, men det blir jo ganske mørkt da. Det følger forøvrig med beskyttelseskrem til å ha på huden rundt brynet. Men skal man tro anmeldelsen hos Vita så har de endret noe, og det virker visste ikke like bra lenger.


#4

Gerbera sa for siden:

Hvis man noen gang skal gå på en «Politiskolen»smell, må jo dette være rett tidspunkt, nå kan du jo unngå folk så lenge fargen sitter på :knegg:

Jeg har brukt Depend Eye brow color, i farge lys brun (eller var det brun?) Synes det fungerer helt greit, men jeg har ikke testet farging i salong da.

Jeg vet Depend har en variant som du kan bruke til å farge både vipper og bryn med, den har jeg ikke testet. Det er spesifisert på pakken jeg har, at den ikke skal brukes til å farge vipper, men det står ikke hvorfor. Antakelig noen ingredienser man ikke bør få i øynene da sikkert.


#5

Hyacinth sa for siden:

Jeg har aldri farget brynene annet enn hjemme. Kolokrem (Colokrem?), fås på Cubus. Ikke vanskelig. Bruker askebrun, den passer meg. Bruker ikke noe for å unngå farge på huden, for jeg synes ikke det er et problem overhodet. Tørker vekk evt søl med en q-tips.

www.vita.no/kolokrem-permanent-perm-farge-askebrun?esv_medium=SEA_Shopping&esv_source=Google&esv_campaign=5.Shopping-Brands&gclid=EAIaIQobChMIpYaQ1oO06AIVw0QYCh0GJgv4EAQYASABEgJbXPD_BwE

Striping av håret mitt, derimot, er det verre med...


#6

frukt sa for siden:

Det er den til vipper og bryn jeg har brukt fordi det var den eneste jeg fikk tak i. Har ikke brukt den på vippene da.
www.vita.no/lash-and-eyebrow-1


#7

Erica sa for siden:

Jeg farger alltid selv, bruker reflectocil, den lyseste brune. Det er bare å ta på, også ta av etter noen minutter. Er det for lyst er det bare å ta på en runde til. Jeg syns ikke det er vanskelig.


#8

pippo sa for siden:

Jeg anbefaler Anastasia eye brow gel. Den kan du ta på når du skal ut blant folk, og så kan du droppe det resten av tiden.


#9

Bluen sa for siden:

Hvor får du tak i denne?


#10

Bluen sa for siden:

Ja, har litt sminkestæsj, men vil helst slippe.



#12

Bokormen sa for siden:

Er det noe av dette som passer for bleke blondiner? Jeg blir mer og mer blass, og vil ta noen grep. :knegg:


#13

Bluen sa for siden:

Det er i alle fall to av oss, Bokormen! :knegg:

Takk for alle tips.

Får man Maybelline-saken på vanlige butikker, Nokon? Jeg tenkte også på netthandel - har et par uker påmeldte før det blir «prekært».


#14

frukt sa for siden:

Kicks har. De har også gratis frakt nå.


#15

nokon sa for siden:

Lindex og Cubus og sånn har, men på mitt nærsenter er dei ofte utsolgt for min farge. Så eg bestiller ofte.


#16

Benzo sa for siden:

Jepp, beste merket. Samme som blir brukt i salonger.


#17

Benzo sa for siden:

Blush.no rask levering.


#18

daffy sa for siden:

Jeg kjøpte en slik, men da jeg fikk den skjønte jeg at jeg måtte kjøpe noen dråper eller noe å bland fargen i. Stemmer det, hva er det i så fall man trenger i tillegg til selve Reflectocilpakken?


#19

Che sa for siden:

Jeg bruker «snabbfarging» fra Depend. Den er fin fordi selve fargen påføres med mascarabørste slik at man unngår brunsnegletendenser. Jeg er og helt blond og ser lett ut som en klovn om fargen blir for mye. Bruker fargen «askebrun» tror jeg


#20

Timar sa for siden:

Depend her og. De gjorde om på produktet for litt siden, og den nye måten fikk jeg ikke helt til, men tror de har relansert den vanlige.

Det er visst på tide med en runde farge her og


#21

Benzo sa for siden:

Ja, du må ha hydrogenperoksid å blande fargen med ellers funker det ikke.


#22

Benzo sa for siden:

Bruk en lysebrun/ askebrun og påfør med en gammel (godt vasket) maskarabørste. La det kun virke et minutt eller to første gangen. Bedre å,ta på flere ganger enn å bli for mørk.


#23

Adrienne sa for siden:

Det var akkurat det jeg skulle inn for å si. Bruk den lyseste fargen, helst askebrun og ikke ha på så lenge første gang.

Jeg bruker denne: www.vita.no/kolokrem-permanent-perm-farge-askebrun, og den blir akkurat passe mørk på meg etter fem minutter.


#24

GeekyGirrrl sa for siden:

Kolokrem askebrun bruker jeg. Kommuneblond.


#25

Benzo sa for siden:

Bli vakker har større utvalg, ser jeg nå.
www.blivakker.no/products/refectocil

Datteren min er livredd for å få "rød" bryn, som hun kaller det, derfor blander vi i en liten dæsj med graphic (grå). Den blåsorte er lekker på vippene.


#26

Adrienne sa for siden:

Jeg leste brynene og lurte på om du var helt tullerusk. :knegg:


#27

Musemus sa for siden:

Denne bruker jeg. Veldig fornøyd med Refectocil. Husk blandingsflaska også.
Jeg blander to farger for å få den rette.


#28

Benzo sa for siden:

:rofl:


#29

Bluen sa for siden:

Ser for meg store brunsneglekatastrofer her, men suger til meg tipsene. Skulle gjerne hatt en sånn olje til å ta på huden også. Har sett mange katastrofale utfall av brede bryn. (Fordelen her er jo at man uansett ikke ser folk i denne perioden, så det er bare speilbildet som får lide. :knegg: )


#30

Benzo sa for siden:

Det er derfor du skal bruke maskarakost til påføring, da blir det ikke brunsneglelook. Du kan like gjerne bruke matolje/vaselin/feit krem til å smøre huden med. Jeg pleier å helle litt olivenolje i en kopp og dyppe Q-tips nedi. Du vil ikke olje på bryna, da fester ikke fargen seg.


#31

Che sa for siden:

Kan man ikke bare bruke fet krem eller vaselin? Aske er for øvrig effektivt for å fjerne farge fra huden.

Benzo har jo alt sagt dette, ser jeg.


#32

Musemus sa for siden:

Jeg bruker bare den vanlige fuktighetskremen og smører med en q-tips rundt bryna. Funker stort sett. :knegg:


#33

Musemus sa for siden:

Også, i mangel av annet, så bruket jeg en øyenskyggekost når jeg tar på fargen på bryna.


#34

GinaK sa for siden:

Bruker også denne. Naturbrun på brynene. Men jeg er ganske mørk og har sorte øyebrynshår. Lar sitte på maks 4 minutter, det blir passe. Bruker qtip og rydder opp over og under med en gang jeg har tatt på.
Jeg har heldigvis godt med øyebrynshår så bruker den omtrent hver 3.måned.


#35

Taien sa for siden:

Denne har jeg også alltid brukt, men noe er galt med øyenbryna mine for nå nekter de å ta farge!
Så jeg har kjøpt noe sånt tattoo brow sak.Men har ikke prøvd den enda.


#36

Fersken sa for siden:

Resultatene av denne tråden krever bilder! :jupp:


#37

Trulte sa for siden:

Jeg reagerer av depend, og snabbfargutgaven er bare fæl. Da har jeg brunsnegler før jeg får sagt snegle. Kolokrem får jeg grønnaktige bryn av. Den som funker på meg, og bra er den lysebrune fra refectocil. Da blir de ikke før mørke. Jeg er helt lys.


#38

Daisy sa for siden:

Dette bruker jeg og. Mørk brun tror jeg. Veldig enkelt.


#39

Hyacinth sa for siden:

Jeg har erfart det samme! Nå lar jeg den sitte på i minst en halvtime. Det hjelper. Men synes fargen henger kortere i enn da jeg var ung. (SA jeg det? :tullerdu: )


#40

GinaK sa for siden:

Halvtime! :eek: trodde det var sterke saker og ikke anbefalt å brukes ofte og heller ikke la det sitte på lenge av gangen?


#41

Hyacinth sa for siden:

Jeg snakker om Kolokrem nå. De andre greiene har jeg ikke prøvd. De har nok ulik virketid.

Og så avhenger det av konsistensen på blandingen. Jo tynnere, jo sterkere farge.



#43

amanas sa for siden:

Jeg bruker kolokrem, det har jeg brukt siden jeg gikk på videregående. Er kjempe fornøyd. Pleier ikke ha noe på huden rundt, bruker kost for å ta det på og det oppleves som enkelt å få det fint på. Har qtips i bakhånd.

Prøvde depend når jeg ikke orket gå ekstra for å få kjøpt kolokrem, men den var jeg ikke fornøyd med. Brynene tok ikke fargen, prøvde flere ganger. Så det er nok litt smak og behag hva en liker.

Tenåringen i huset sverger til refectocil, i følge henne er det ingen som kan måle seg. Så vi er litt uenige der.


#44

Nabojenta sa for siden:

Jeg bruker hårspray på en bommulsdott for å vaske bort farge som kommer på huden. Funker som bare det.


#45

Cabrel sa for siden:

Mine bryn tar ikke farge av Depend så jeg må prøve noe annet. Har prøvd å se etter alternativer når jeg har vært ute og handlet (før viruskrisen), men da har det alltid vært utsolgt for brunsvart. Så blir nok nettshopping veldig snart, nå er brynene altfor lyse.


#46

GydaG sa for siden:

Tusen takk for denne tråden, i kveld har tenåringen og jeg farget bryna med reflectoCil, og vi er veldig fornøyde begge to.
Jeg skal nok ta en runde til med den lysebrune, og neste gang blander jeg nok med natural brown tenker jeg, men for meg var dette helt genialt.


#47

Karamell sa for siden:

Jeg har prøvd både Depend og Colokrem. Men jeg er ganske mørk så stort sett bare sminker jeg litt. Nå gjør jeg ingenting. :knegg: Eller, brukte sminke for første gang på tre uker i dag. :p


#48

Nenne sa for siden:

Dette har jeg ikke greie på, men foreslår å bruke en øyenbrynsblyant mens du venter på bedre tider. Den vasker du jo lett vekk igjen om det blir feil.


#49

zinatara sa for siden:

Jeg bruker kolokrem. Farge som evt. kommer på huden løsner etter en liten stund når huden har sluppet litt fett. Så dersom det er misfarget hud rundt kan man bare vente en halvtimes tid og vaske huden rundt.

Jeg har for tiden mørkere hårfarge enn min naturlige hårfarge, så pleier å farge brynene omtrent samtidig som jeg tar etterveksten.


#50

Hyacinth sa for siden:

Farget mine for bare en snau uke siden, men nå føler jeg all farge er borte igjen. Sånn har det vært de siste årene. Er det alderen? Ser de bare mer fargeløse ut fordi de blir tynnere og dermed ser mer «skrantne» ut? Jeg føler jeg må farge med pudder oppå der igjen for å få litt fylde...

Apropos pudder: Øyebrynspudderet fra Body Shop er virkelig bra. Har brukt det i årevis. Sitter utrolig godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.