Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elektrisk tannbørste

#1

apan sa for siden:

Storebror ønsker seg en til bursdagen som er om litt under 2 uker. Og siden dette omtrent er det eneste han ønsker seg utenom penger, og bursdagen ligger an til å bli rimelig rolig, vil jeg gjerne bestille en på nett som er litt ok. Vi har ingen erfaring, og jeg lurer på om noen andre har.


#2

Tjorven sa for siden:

Knerten fikk elektrisk tannbørste til jul for halvannet år siden. Vi var i veldig stort juleselskap det året, og mange uttrykte medfølelse med 11-åringen som "bare" fikk tannbørste av mamma og pappa til jul. Men knerten var strålende fornøyd, for han hadde fått den eneste tingen på ønskelista si.

Jeg er ganske sikker på at han fikk en av denne typen. Men han fikk en hvit modell (jeg ser den finnes i flere farger).

Den gir beskjed om når du skal bytte sted å pusse og kommuniserer med en app på telefonen. Det var veldig stas i begynnelsen, for han fikk tilbakemeldinger på at han pusset godt osv. I lengden ble det litt kjedelig, men tannlegen melder at tannpussen nå er langt bedre enn før.


#3

apan sa for siden:

Det var kult ja. Med app på telefonen har han jo enda en grunn til å bure seg inn på do med telefonen sin. Perfekt for ham! Det er veldig aktuelt.


#4

Timar sa for siden:

Vi voksne har samme type som Tjorven linker til. Jeg har ikke orker app-styret, men jeg merker stor forskjell på tennene om jeg børster med analog eller elektrisk tannbørste. Bare så synd jeg er så glad i pussing med vanlig tannbørste. :sparke:


#5

Elise sa for siden:

Må bare heie på at det var et fint bursdagsønske! :heia:


#6

Geitrams sa for siden:

Vi har alle sammen Philips Sonicare. Veldig lang batteritid, lades max to ganger i måneden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.