Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste pizzatopping (på tynnbunnet pizza)

#1

Eia sa for siden:

Ja, jeg trenger inspirasjon! Skal vi ha pizza annenhver fredag, så vil jeg i hvert fall ha LITT variasjon. :jupp: :i-landsproblem:

Så hjelp meg gjerne med både fyldige tomatsauser og det beste du vet på pizza. Hvite pizzaer, pizza med pinnekjøtt, vegetarvarianter, etc, etc.

Hva er din beste pizza margherita? Det er nemlig noe av det beste jeg vet, men sliter med å få den smaksrik nok hjemme.

Alle tips med oppskrifter, takk!


#2

Syrinx sa for siden:

Creme fraiche med litt timian, einebær, salt og pepper
Rødløk
Reinskav (krydre denne med salt, pepper og timian)
Mozarella

Toppe med tyttebær og ruccola etter steiking


#3

Myria sa for siden:

Min favoritt-tomatsaus: Stekt løk og hvitløk, ha i hermetiske tomater, hakket rød paprika, litt tomatpuré, salt, pepper, basilikum og oregano. La putre en times tid og kjør glatt med stavmikser.

Selv spiser jeg vanligvis én av to typer pizza. Helt enkel med tomatsaus og ost og så toppet med spekeskinke og ruccola etter steking. Eller med tomatsaus, karamellisert løk og ost, og igjen ruccola (evt ruccolapesto) etter steking. :nam:


#4

Molly sa for siden:

  • tomatsaus, ost, rødløk, soltørkede tomater, kalamata oliven og fetaost
  • creme fraiche, ost, spekeskinke, blåskimmerost og ruccola

#5

Retz sa for siden:

Lager vanlig saus med hvitløk, løk, mutti tomater, soltørkede tomater, cajenne, salt og pepper. Koke ca en time. God topping synes jeg er Chorizo, (graver gjerne kjøttet ut av Chorizo pølsene) blåmuggost, noen klatter Philadelphia, rødløk og mozzarella/cheddar på toppen.


#6

kamp sa for siden:

Anbefaler mutti hakket tomater i tomatsaus, all annen hermetisk tomater smaker ekkelt etter at jeg oppdaget mutti!


#7

Che sa for siden:

creme fraiche med hvitløk, noe syrlig og krydder
parmaskinke, mandler eller valnøtter, og chevre. Alt det har jeg på når jeg slenger den i ovenen - og drysler over honning før jeg spiser.


#8

Obelix sa for siden:

Creme fraiche med et dryss med hvitløkspulver og kajennepepper. Revet ost, Kylling, løk, oliven og jalapenos


#9

Pamina sa for siden:

Blanding av hvit og rød saus, revet ost, Chorizo, rød løk og chevre

Lagde også en som var med hvit saus(creme fraiche, hvitløk og krydder etter ønske) ost, eple, valnøtter og honning over når den er ferdig.


#10

Toffskij sa for siden:

Jeg faller alltid tilbake på tomatsaus og ordentlig god, fersk mozzarella, toppet med ruccola, parmaskinke og en slump trøffelolje med en gang den kommer ut av ovnen. Jeg lager ellers pizzasaus av masse hakket hvitløk (3-5 fedd), en solid slump god olivenolje og en boks tomater (enig i at Mutti er best). Svetter først hvitløken i oljen, har så i tomatene og koker grundig, men raskt inn i panne på ganske høy varme. Krydrer med oregano og tørkede chiliflak. Det blir skikkelig godt, synes jeg.


#11

IOA sa for siden:

Jeg liker godt hvit saus med tynne tynne potetskiver.


#12

Mei sa for siden:

Akkurat nå er min favoritt; creme fraiche, løk, knust nachos, revet ostemix og oregano. Av og til peperoni oppå osten.


#13

Elise sa for siden:

Ananas, paprika, fetaost og pepperoni.

Kjøttdeig (rester fra tacoen dagen før), mais, tomater, papirka.


#14

Eia sa for siden:

Tusen takk, dere!

Må jo dele vår vanligste versjon også, da. Tomatsaus som Myria, vanlig ost og små biter Selbu Blå, bacon og paprika.


#15

Lavender sa for siden:

Tomatsaus, pepperoni, oliven og cherrytomat. Alternativt spekepølse, cherrytomat og pinjer. Eller hvit saus, syltynne potetskiver laget med mandolin og timian på. I Italia er min favoritt Verdure med grillede squash, aubergine og paprika eller Capricciosa. Men det er ikke familiens favoritt.


#16

Nextlife sa for siden:

Hvit pizza med grovmalt pepper og timian i den hvite sausen, fersk mozzarella, tynne skiver av potet (helst mandel), karamellisert løk, grillet paprika og tynne skiver av god, søt tomat av noe slag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.