Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket smykke vil jeg ha?

#1

Teofelia sa for siden:

Jeg vil ha et nytt smykke/kjede/ting-til-å-ha-rundt-halsen.

Jeg liker best kraftige smykker. Gullkjede med diamantanheng er definitivt ikke meg. Jeg ser etter enten noe halsnært med kraftig kjede (eller reim, for den del) og et litt stort anheng, eller et kraftig kjede med litt lengde. Det skal passe til kjoler med utringning primært. (Jeg vil ikke ha noe som er lengre enn utringningen.)

For en tid tilbake kom jeg over et kjede med sorte «perler» (ikke naturperler, usikker på materialet, kanskje stein). Hver perle var 1-1,5 cm i diameter. Jeg har lett etter noe lignende siden, men jeg er åpen for andre forslag også.

Aktuelle farger kan være sort, sølv, rød, blå, lilla mm. Alle varianter av gul (inkludert gull) er helt ut.

Budsjett: opp til 6000.

Hva vil jeg ha? :vilha:





#5

Fløyel sa for siden:

Jeg er veldig glad i Pandora og har flere kjeder med ulike anheng derfra. Jeg har 3 "base" kjeder i ulike lengder og bytter på anheng. m.pandora.net/nb-no

Det jeg bruker mest er en litt kraftig lenke, med et perleanheng som ligger litt nedenfor halsgropen.

Dette: m.pandora.net/nb-no/products/necklaces-and-pendants/chains/590742HV. Med dette anhenget:
uk.pandora.net/en/luminous-elegance-pendant-charm/791871P.html, sitter på "fast".
Sammen med et lengre kjede hvor jeg har en "medaljong", med mini charms inni.

Jeg har mange ulike anheng, har spart i noen år, og bytter på å ha de på armbånd og kjeder. Det jeg syntes er fint med Pandora er at det er å få kjøpt overtalt, så jeg får ofte dette i gaver eller kjøper med meg når jeg er ute å reiser. Så jeg har stadig noen "nye" smykker.


#6

Shun sa for siden:

Jeg liker sølvsmykkene fra Juhls sølvsmie i Kautokeino godt. Om du skulle være i Bergen har de butikk på Bryggen, sånn i tillegg til nettbutikken.

Her har du link til Tundra-kolleksjonen.


#7

him sa for siden:

Daisy fra George Jensen? Personlig synes jeg emalje er veldig fint, litt "gammeldags"



#9

him sa for siden:

Jeg elsker fili sine smykker, men det er ikke anheng, og er vel relativt langt unna det du nevnte i HI, klarte bare ikke å dy meg når vi snakker om smykker.


#10

Teofelia sa for siden:

Tusen takk for masse flotte tips, alle sammen. Jeg endte opp med å rusle en tur til en lokal gullsmed, og fant et veldig flott sølvkjede fra en finsk designer, som jeg absolutt ikke husker navnet på i farten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.