Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken tørketrommel?

#1

Neket sa for siden:

Jeg trenger ny, hva vil jeg ha? Må ta ni kilo, ellers aner jeg ikke hva som er viktig på tørketromler. Jo raskere tørk jo bedre vin jeg tro :vetikke:

Vi har Samsung vaskemaskin, fornøyd med den.


#2

IzziCreo sa for siden:

Vil anbefale Siemens. Veldig fornøyd med programmer, tid og tørrhetsgrad.

Har LG (kombimaskin) på hytta, og vil ikke anbefale den. Så langt dårlig kundeservice, og en maskin som ikke funker. Men det kan jo rette seg.


#3

IzziCreo sa for siden:

Jeg vil veldig gjerne høre den fantastiske tankerekken før du kom til den konklusjonen :skratte:


#4

Lhi-My sa for siden:

Jeg har Samsung tørketrommel med varmepumpeteknologi og 9 kg kapasitet. Vi har hatt den 2-3 år og er godt fornøyd. Det fulgte med en slags hylle til tørk av sko også, men den har vi ikke brukt så langt. Den bruker ca 3 timer på en full trommel med håndklær.


#5

IzziCreo sa for siden:

Full tørketrommel (8 eller 9 kg husker ikke) bruker max 2,5 timer. Vanligvis under 2. Den har sensorer og justerer tiden underveis etter hvor raskt det faktisk tørkes, men det har kanskje de fleste tromler nå? :vetikke:


#6

Input sa for siden:

Vi kjøpte Siemens iSensoric iQ700 i for noen uker siden, og den har virkelig fått kjørt seg etter at vi fikk baby for en uke siden. Vi kunne virkelig ikke vært mer fornøyde.


#7

Neket sa for siden:

Takk for tips! Skal sjekke både Siemens og Samsung. :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.