Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kan jeg kjøpe kontorpult utenom IKEA?

#1

Timar sa for siden:

Jeg leste tråden om hvor lenge dere tror skolene holder stengt i går, og innså at jeg trenger en ordentlig kontorplass. :knegg: Vi har en plass der den som ikke følger opp barna sitter, men ellers havner jeg midt i strømmen av folk og lyd nær kjøkkenet, og jeg får ikke konsentrert meg. I tillegg hyler nakke og skuldre etter for mye tid på dårlige stoler og ymse arbeidsplasser.

Så: jeg gikk rett inn på IKEA og fant en passe stor pult (120*80), men denne har de ikke på lager på varehusene rundt om her.

Er det noen som vet om andre steder som selger kontorpulter relativt billig? Den må kunne justeres i høyden, men kan ellers være enkel.


#2

Fløyel sa for siden:

Jysk har en del.


#3

Trixie sa for siden:

Sjekk Finn. Vi fant utgått, nesten helt ubrukt Ikeapult til eldste der. Dette var før coronaen slo til da... så kanskje ikke aktuelt? Men med en solid nedvask så burde det kunne gå?


#4

Neket sa for siden:

Jysk kanskje? Eller Skeidar/Bohus, men det er sikkert dyrere.



#6

Carpe Diem sa for siden:

Tise eller finn :jupp:


#7

Elise sa for siden:

Tror jeg ville gått for strykebrett, som en eller annen fortalte om. :knegg:


#8

Elise sa for siden:

Komplett, fri frakt. Halve prisen av det fra Jysk. Ikke like nydelig vakkert etter min smak, men det er jo ikke sikkert spiller noen rolle.

Link Komplett


#9

Timar sa for siden:

Takk for tips! Jeg likte det fra Jysk, men hadde nok tenke maks halve prisen.

Tanken er at pulten skal bli skrivebord for eldste etterhvert, så utseende betyr litt.

Jeg har allerede sjekket finn, men der var det kun ukurante pulter, gitt. :knegg:


#10

Olifant sa for siden:

Lagerstatus på IKEA endres raskt, så verdt å følge med.


#11

Strå sa for siden:

Jeg har en heve/senkepult fra IKEA, men den går ikke lavt nok for meg når jeg sitter. Jeg løser det med en boks under pulten. Den kan jeg ha bena på når jeg sitter. Pulten kommer neppe med på flyttelasset.


#12

P.K. sa for siden:

Kan du kjøpe justerbare bein og en bordplate på IKEA? Så kan du jo bygge ditt eget skrivebord, eventuelt fylle på med en skuffeseksjon på hjul som du kan smette under om du trenger oppbevaring også.



#14

Timar sa for siden:

Takk for svar, alle sammen! :blomst: Staples var det jeg egentlig tenkte på, men ikke klarte å komme på hva het.

I og med at behovet var akutt så dro vi på IKEA og der var det veldig enkelt. "Vi er utsolgt for alt unntatt bordplate i disse fargene, med de eller de beina til." :knegg: Da blir det ikke helt optimal løsning, men mer enn godt nok! P.K., det var jo det du foreslo også. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.