Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det for sent å beskjære epletreet nå?

#1

Storm sa for siden:

:blånn:

Er det noe annet man bør gjøre i hagen nå, tenker spesielt på plenen. Kalke? Har bare hatt hage i 16 år, så det er fortsatt ganske nytt for meg. :o


#2

Stompa sa for siden:

Jeg ville ventet til det har sluttet å snø. :nemlig: :nordlending:


#3

Storm sa for siden:

:knegg: Ja, får skynde meg å legge til at jeg bor i Oslo.


#4

meisje sa for siden:

Hvis de er begynt å sprette er det for sent. Det er best å gjøre det i januar eller tidlig februar, helst når det er snø sånn at man slipper stige.

Dersom du beskjærer ofte sånn at grenene du skal ta er små overlever nok treet at du gjør det nå, men da blir det nok lite frukt Iår.


#5

Stompa sa for siden:

Jeg bare måtte fordi det var en så helt fjern problemstilling for meg. :knegg: Jeg ser jo på innslag på TV at det er vår sørpå, men her er det nysnø ute og minusgrader. :hylgrine:



#7

Svanen sa for siden:

Jeg tok mine 2 epletre forrige helg. De ser like skamklipt ut som i fjor (begge fikk seg en knekk for noen år siden, og ser helt snåle ut likevel) og hadde mye epler i høst.

Bør 1 km fra Mjøsa.


#8

Nenne sa for siden:

Det håper jeg ikke, for det er planen min for i dag.


#9

Storm sa for siden:

Toppers - da gjør jeg det nå. Snart.


#10

Isprinsessen sa for siden:

En i familien måkka frem hekken og klipte den så du kan sikkert gjøre det samme med epletreet.


#11

veobra sa for siden:

Jeg hørte programlederen for grønn glede på NRK, det hageprogramemt de her. Hun sa at før så var dette bombastisk. Men nå var det ikke så klare grenser lenger. Jeg forsto henne som om man fint kan beskjære nå.


#12

millact sa for siden:

I min avis skrev en gartner at det er rett tid å gjøre slike ting nå.


#13

Lavender sa for siden:

Vi har alltid beskjært epletrær i April. Alle treærne ser ok ut og gir frukt, men om de kunne vært bedre er en annen sak. Vi fikk tilbud av gartner i 2006, de skulle ha 5000,- for hvert tre, det skjer ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.