Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Iset?

#1

Left sa for siden:

Har du en god oppskrift på annen type brød - Ziggylapper eller noe sånt? Noe det går an å variere litt med, og som kan spises med pålegg på evt.?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Ziggylappene har du sikkert sett oppskriften på siden du nevner dem her, men hvis du ikke har funnet dem så er oppskriften her. Hvis du leser hele tråden ser du at noen har omgjort oppskriften til enda bedre versjoner. Ellers har jeg laget dette brødet med godt resultat, men jeg liker best mitt eget, synes det smaker mest som vanlig brød (ikke helt, men det nærmeste jeg noensinne har kommet).
Ellers kan du ta en titt på denne siden, bla og se om du kommer over noe godt. Pizzaen funker også veldig godt som både frokost, lunsj og kvelds, ja også mellommåltid (selv om man blir fort lei om man spiser det til alle måltider da, hehe).

Forresten, her ligger det masse deilige oppskrifter. Mockdanishen er kjempegod og har reddet lunsjen min mange ganger. :)


#3

Left sa for siden:

Vet du hvor mange karber det er i denne oppskriften? Pr lapp?

FROKOSTPANNEKAKE

Jeg lager denne som lapper, får 4 mellomstore lapper av en oppskrift. De er mettende, så det holder i massevis til en person (jeg spiser 1,5 lapp maks).

3 egg
1 dl cottage cheese
2 ss rapsolje
1 ss store havregryn
1 ts kanel
10 dråper vaniljeessens
En god slump søtstoff (f.eks. 1-2 ss Natreen-pulver)
Litt salt

Alt dette mixes med stavmixer, stekes i smør i panna på begge sider. Blir en tykk pannekake eller 4-5 lapper. Serveres med bær, krem/rømme eller pålegg.


#4

DM sa for siden:

Det er ikke mange karber i hvertfall.

Du får måle grammene på 2 ss havregryn og regne ut, og omregne på CC til 1 dl.


#5

Dixie Diner sa for siden:

6 gram netto, står det på lavkarbo, lagt inn av frokostpannekake-forfatteren selv. :)
Selv foretrekker jeg Mock Dasnish med blåbær, fireåringen er helt vill etter den. Er litt "spongy" men smaker som blåbærmuffins. Den inneholder vel rundt 3 gram karbo? Er 5 med bringebær, men de har jo flere karber.


#6

Left sa for siden:

:nam:
Jeg gleder meg veldig til å kunne spise noe annet enn det Lollypop-brødet, som jo er godt, men veldig ....hva skal jeg si..kompakt? Godt med litt variasjon. Ikke for det, jeg kunne levd meget ensformig bare for å ha så stabilt blodsukker som jeg har nå. Det er DEILIG å ikke ha lyst på sjokolade 24/7 :digger:


#7

Dixie Diner sa for siden:

Ja, det er ganske effektivt på blodsukkeret, det der. :D
Jeg spiser mye Skaldeman-frokost for tiden (oppskrift i lavkarbotråden her inne), den er knallgod. Men man blir jo litt lei av egg til slutt ja. Da er Mocken god å ha, eller et godt lavkarbobrød.

Forresten så kan du lage knekkebrød av lavkarbobrød også. Bare legg tynne skiver av brødet på papirkledd stekeplate og stek det på 100 grader i 4-5 timer. :)


#8

Left sa for siden:

Åh dette tror jeg må være noe av det beste jeg har spist på lenge! Vet ikke helt hva jeg synes om all den kanelen, skal redusere litt på den neste gang. Tok litt mer vaniljedråper i, og den var smaskens god.
Hadde på en god dæsj med rømme, og en liten skje med Heistad jordbærsyltetøy med bare 5 karber pr 100gr - NAM!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.