Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Frøy sa for siden:

Det snør ut, men det er fredag! :lykkelig:
Helgen skal brukes til strikketøy, må bare komme gjennom dagen først.


#3

Millen sa for siden:

Fredag. Jeg har kaffe, og jeg vil ha kort dag. Lei.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter faktisk på kontoret i dag. Her sitter jeg helt mutters alene. PC-en har ikke vært så samarbeidsvillig, og når er IT enige i at det trengs en tekniker. Og han ville bare komme til kontoret. Så her sitter jeg.

Det var forunderlig mye folk på t-banen i morges. Ingen satt inntil hverandre (normalt sett står vi som sild i tønne), men det satt folk på samtlige seter. Men på hvert sete sitter det normalt 2-3 personer (den tredje sitter skikkelig trangt), men i dag var det bare 1 pr sete.

Ja, ja. Jeg har ganske mye møter, og er litt spent på hvordan jeg skal få til det hvis teknikeren holder på med pc-en. Men jeg prøver å ikke ta sorgene på forskudd.


#5

Martis sa for siden:

Fredag! Jeg vurdere å dra en liten tur på kontoret og ta en kaffe med de som er der, med to meters avstand. :knegg: Men mulig dagen blir møtebonanza, selv om kalenderen ser grei ut pt. Veldig deilig med helg nå!

Egentlig skulle jeg ha dratt til Island i kveld. Helt rart å tenke på hvordan ting har endret seg på 4 uker. Bryllupet jeg skulle i er utsatt til i juni, men jeg mistenker at de er for optimistiske og at det ikke blir før til høsten. Savn på folkene mine over der.


#6

tink sa for siden:

Fredagsmorgen ja. Den var skikkelig etterlengtet. Var en tur innom jobben i går, vannet planter og pratet med en kollega som ikke kan ha hjemmekontor.


#7

Sissel sa for siden:

Jeg er også på jobb. Er avhengig av 2 skjermer ift. jobben jeg holder på med nå. Har også lyst på kort dag, men regner ikke med at det går, her er det mer enn nok å gjøre.

Sol ute faktisk nå, men når jeg kjørte på jobb i dag var det snø i lufta og glatt på veiene. Typisk aprilvær på Vestlandet.


#8

Nenne sa for siden:

Siste innspurt på hjemmekontoret før påske. Mannen satte seg i bilen klokka sju for å kjøre til Trondheim og hente studenten hjem på påskeferie. Det er ikke noe problem å kjøre gjennom Oslo i rushtida når rushen er borte. :)

Siste runde med lakking av gulv i dag. I ettermiddag skal jeg hente en tepperensemaskin. Det har jeg aldri brukt før så det greier jeg sikkert!


#9

polarjenta sa for siden:

Jeg sitter og venter på at bilen skal bli ferdig reparert. Måtte tidlig opp, time kl 7.30 og 45 minutter å kjøre til bilverkstedet. Jobbintervju senere i dag( som hovedtillitsvalgt, så jeg skal være med som det). Håper jeg er tilbake til det, om ikke får jeg stoppe og ta det pr tlf.


#10

løve70 sa for siden:

Her var det hvitt ute da jeg stod opp i dag tidlig:( Nå hagler det og blåser. Ikke mye som minner om vår. Møter av og på til 18.30 i dag. Ja,ja har jo ikke så mye annet å gjøre enn å jobbe uansett. Påskeferien er avlyst, jeg kommer til å jobbe mandag og tirsdag.
På den positive siden; arvingen får starte opp med ridetimer igjen. Det blir bra.


#11

celebelen sa for siden:

Det kom snø her også i går (i tillegg til regn, hagl og solskinn), og det ligger fortsatt noen rester på biler og bakken ute. Jeg holder på med årsavslutning, så påskeferie sto ikke på planen i utgangspunktet.


#12

Stompa sa for siden:

Jeg fikk den lyse ideen å sette steikeovnen på pyrolyse for en halvtimes tid siden. Må virkelig si at det setter en ekstra spiss på hjemmekontoret. :åpen løsning: :knegg:


#13

Fersken sa for siden:

Nå har snøen kommet til Stavanger også. Tror ikke vi har hatt slik snøfall i hele vinter. :knegg:

Jaja, det regner vel bort i helgen.


#14

Addison sa for siden:

God formiddag! Nå blir det helt magisk med helg og påskeferie, mer enn noen gang! :elsker: Jeg er helt ferdig i hodet, men må vel tenke noen timer til.


#15

millact sa for siden:

Snø i Rogaland? Godt jeg fremdeles har piggdekk på, da. Bestilt dekkskift til etter påske. Vi fikk noen snøfiller i sør vi også i går, men det la seg ikke. Kaldt og surt er det.


#16

Nenne sa for siden:

Vi skifta dekk på den ene bilen og behold piggdekkene litt til på den andre. Det var et klokt valg ser jeg, for i dag kunne mannen velge den med pigger til langturen. Her har det jo vært bart lenge, men april er lumsk i så måte.


#17

annemede sa for siden:

Jeg sneik meg til en skitur i dag.


#18

Addison sa for siden:

Åh, min musiker to be har kommet inn på alle tre stedene hun prøvespilte, fikk mail fra musikkhøyskolen i dag. :elsker: :kry:


#19

star sa for siden:

Hjemme i dag, ble for mange timer de andre dagene. Har hatt utviklingssamtale via Teams for eldste.


#20

Mex sa for siden:

Så bra, Addison. Gratulerer så mye! :)
Jeg er faktisk på kontoret i dag. Godt å hilse på folk igjen etter 3 uker med egenopplæring. :D


#21

millact sa for siden:

Så utrolig flott, Addison!


#22

annemede sa for siden:

Gratulerer Addison.


#23

Blondie sa for siden:

I dag har jeg hatt studentkaffe via Zoom og nå er det påskepils via Teams. Desperasjonen for sosialisering er påtrengende hos flere enn meg. :knegg:


#24

Pamina sa for siden:

Gratulerer Addison, så utrolig morsomt! Hvilket studiested velger hun, tror du?


#25

Addison sa for siden:

Blir NMH, har vært den store drømmen i mange år.


#26

millact sa for siden:

Så utrolig flott, Addison! Skjønner godt det er drømmen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.