Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken hengekøye til overnattingstur i skogen?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg vurderer å investere i hengekøyer til ungdommen. Er det noen her som har tips om hengekøyer som egner seg godt for ungdom/voksne som er nybegynnere på feltet?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har kjøpt frå hengegøy til oss alle. Enkle og gode.


#3

Tranquil sa for siden:

Hiver meg på denne med spørsmål, står at den veier 700 gr, er dette inkludert alt? Kroker, tau og myggnetting? Prøvde å spørre om dette på sida deres, men fikk ikke noe svar.


#4

Molly sa for siden:

Ser ut som alt er inkludert: hengegoy.no/butikk/bare-en-hengegoy




#7

Hjertensfryd sa for siden:

Alt er med ja. Knyter tauene rundt eit tre og køya er klar.


#8

Gaia sa for siden:

Jeg er veldig glad i våre Ticket to the Moon. Utfordringen er at "alt" må kjøpes hver for seg, så det blir ganske dyrt. Men de er gode å ligge i, og myggnettingen er veldig bra. (Vi har både doble og enkle køyer. Jeg syns begge deler fungerer fint.)


#9

LilleT sa for siden:

Takk for tips! Skal sjekke disse.


#10

venla sa for siden:

Jeg har dobbel fra Ticket to the Moon. Med myggnetting og opphengstau fra samme merke. Yngstedatteren har fra House of hygge, og de er like fine. Og har bedre opphengstau som følger med. De har og myggnett som kan kjøpes til.

Tarp eller presenning er og kjekt om du ikke har køya under tak og det er meldt regn.

Tursøstrene har gode tips: www.tursostre.no/2019/05/22/10-grunner-til-at-vi-elsker-hengekoye/


#11

Blånn sa for siden:

Jeg har hengegøy og har kjøpt vanlige pakkestropper til å henge opp med. Vet ikke om det fungerer i skog enda, men perfekt i hengekøyestativet. :D


#12

Tjorven sa for siden:

Vi kjøpte Ticket to the moon til 15-åringen og den har blitt brukt hyppig i påska (litt usikker på hvor mye de faktisk sover ettersom hun er veldig trøtt når hun kommer hjem). Hun sier den funker bra. Har liggeunderlag og tykk sovepose.


#13

Molly sa for siden:

Hva slags liggeunderlag er best i hengekøye?


#14

venla sa for siden:

Et som ikke er for stivt. Jeg bruker luftmadrass, men fyller den ikke helt. Ellers funker det meste. Kjekt med antiskli så den ikke sklir ut.


#15

Hjertensfryd sa for siden:

Eit saueskinn er og godt å ha i ei hengekøye. På sommaren er det vel kun eit sauskinn som er brukt som liggeunderlag her. Til vår og høst har mellomste nettopp kjøpt seg eit oppblåsbart liggeunderlag.


#16

frukt sa for siden:

Jeg ville kjøpt liggeunderlag beregnet på hengekøye. Har brukt mitt vanlige selvoppblåsende, og det passer ikke godt i hengekøya,, og bare flytter seg så det er vanskelig å ligge godt.


#17

LilleT sa for siden:

Supert med mange tips! 😊


#18

millact sa for siden:

Henger i tråden for tips. Yngste sover ute i natt med to venner og en mor. Han gledet seg veldig. Håper det faller i smak.


#19

Timar sa for siden:

Jeg har sett at det anbefales å kjøpe dobbel hengekøye hvis man planlegger å sove i den. Da kan man ligge på tvers eller diagonalt, og det skal være mer behagelig.


#20

Noba sa for siden:

Hiver meg på her da mannen ønsker seg dette i bursdagsgave. Han nevnte Ticket to the moon, men hva må jeg ha av tilleggsutstyr? Det er snoroppheng, pølsetrekk, myggnett, båndoppheng, tarp m.m. Hva er «nice to have» og hva må man ha for å få brukt hengekøya?

www.dntbutikken.no/?s=Hengekøye&is_v=1


#21

Timar sa for siden:

Du trenger to snorer/rep og karabinkroker.

Myggnetting og tarp Kan dere eventuelt kjøpe etterhvert, når dere ser behovet. Tarp er tak over hengekøya for å beskytte mot sol og regn.



#23

Primrose sa for siden:

Jeg har billig køye kjøpt på Celis og den fungerer helt greit. Myggnetting er integrert. Hvis jeg skulle kjøpt liggeunderlag ville jeg kjøpt et som var breiere rundt skulderpartiet fordi jeg fryser alltid rundt der men det fungerer med noe ekstra ull også.


#24

Timar sa for siden:

Hva er bra med denne?

Jeg har den samme som Primrose, ser jeg, men har ikke testet å overnatte i den enda.


#25

millact sa for siden:

Hvorfor det?


#26

Input sa for siden:

Det er lett å henge opp, lett å pakke bort/oppbevare, tar lite plass når det er pakket sammen, kommer med ferdig myggnetting og er god kvalitet.



#28

Timar sa for siden:

Er du sikker på det? Jeg sover også alltid på siden eller magen, og trodde ikke jeg klarte å få sove i banan i hengekøye, men jo! Jeg ligger jo litt på siden i hengekøya også, ikke flatt på ryggen hele tiden, men ikke helt over.


#29

Input sa for siden:

Jeg ligger uten problemer i fosterstilling i hengekøye. Må ligge på siden når jeg sover, minimum i stabilt sideleie.


#30

millact sa for siden:

Dytter på denne. Trenger hengekøye, myggnett, tau og kroker. Mye er utsolgt.


#31

Timar sa for siden:

Jeg har også begynt å sikle på denne. Faktisk så mye at jeg leide den for et par helger siden, via Hygglo!

Det var en fantastisk opplevelse, jeg må ha en slik. Så nå må de får fart på produksjonen sin så det er mulig å få kjøpt annet enn på svartebørs. 7500 er det noen som har lagt ut sin for på Finn.no :rolleyes:


#32

Myria sa for siden:

Vi har slike fra Celis. Jeg har ikke prøvd den selv, men både mann og tre barn er fornøyde. Rask levering også. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.