Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Film eller TV-serie for familie med store barn

#1

Wix sa for siden:

Noen tips til film eller TV serie for familie med 12 og 13 åringer? Helst ikke ekle scener. Gjerne noe litt krimete til påsken, tror ikke de er introdusert for den sjangeren. Men alt av interesse. Filmer vi har likt i det siste: Harry Potter, les miserables, hunger games, studio Ghibli-filmene.


#2

Elise sa for siden:

Vi så "historien om pi" i går, ligger på Netflix. Min litt pinglete 12-åring synes den minnet litt om Titanic et lite øyeblikk, men vi kom oss gjennom scenen og koste oss veldig med filmen alle sammen. Bittelitt treg i begynnelsen, så vi måtte holde de her ved hjelp av potetgull.


#3

Tjorven sa for siden:

Har dere sett 22. juli? Vi så den med 15-åringen, og både hun og vi elsket den (og jeg ble barnslig glad over at hun ville «være sammen med meg”). Og jeg har tenkt at jeg burde se den med 12-åringen også.


#4

Tjorven sa for siden:

Knerten (12 år) kjørte Harry Potter-maraton med søster (og søsters lekevenn). De så samtlige filmer rett etter hverandre, og mente at det ga en unik sammenheng og innsikt.


#5

Zulu sa for siden:

Filmen Knives Out passer kriteriene perfekt! 11- og 14-åringen her koste seg med den. Den onde greven på Netflix kan kanskje være en passende serie.


#6

Agent Scully sa for siden:

His dark materials (HBO) har slått an her (10-10-13)


#7

Drømmedama sa for siden:

Hvor finner jeg Knives Out?


#8

Zulu sa for siden:

Vi kjøpte på itunes.


#9

veobra sa for siden:

Vi har denne gratis nå i påsken. Vi har tv og nett fra Telenor. De har en del filmer liggende ute gratis. Vi kan velge det fra menyen på fjernkontrollen, det dukker opp som "Telenor spanderer" når vi velger "t We"-knappen. Sikkert teit forklart og selvfølgelig bare for de av oss som har kabel i veggen fra Telenor.

Vi så Sonja med familien, den likte vi.


#10

IzziCreo sa for siden:

BBCs Sherlock med Cumberbatch og Freeman :jupp: Ligger på Netflix.


#11

Wix sa for siden:

Takk for tips. Det ble ingen av dem. Istedet ble det Avatar, stor suksess. Ikke akkurat krim men... Sparer deres tips til en annen gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.