Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg henter poden i Trondheim. Nå har jeg sovet på sofaen siden madrassen jeg hadde med var det hull i. :knegg:


#3

Blondie sa for siden:

Blir nok en lang fredag, indeed. Jeg er helt alene, selv hunden hadde andre planer. :knegg: Jeg kunne jo malt, ordnet i hagen, organisert skap eller gått langtur. Men, meh.


#4

Mex sa for siden:

I dag må jeg ta fatt på litt fornuftige ting her i heimen. Gårsdagen ble bare sullet bort.


#5

Stompa sa for siden:

Morn. Jeg har planer om å tømme inneboden i dag. Bare et lite utvalg skal inn igjen. :nemlig:


#6

Albertine sa for siden:

Jeg våkna kvart over fem og har ikke sovet mer. :gal: En dobbel espresso må vel hjelpe litt?


#7

Eia sa for siden:

God formiddag. Plan for dagen: skrive en vanskelig mail, finne en god lydbok og gå lang tur i sola. Det skulle vel være overkommelig på en lang fredag.


#8

millact sa for siden:

Sov lenge, det var nødvendig.

Sol og vår. Vi tenker å treffe en besteforelder på bryggen hennes og ta med kaffe.


#9

Selma sa for siden:

Rolig morgen med strikking og påskelabyrint på radio her, men nå må jeg tvinge meg ut på en luftetur. Det sludder og snør, så det er litt tungt å motivere seg til tur men jeg vet at en hel dag inne bare gjør meg sur og lei, så ut på tur må jeg.


#10

Timar sa for siden:

Jeg har sovet i telt i natt. Det var virkelig ingen høydare. :knegg: Men skog og hengekøyer og bål både i går og nå er helt supert, så livet er helt greit likevel. :)


#11

ingling sa for siden:

Jeg fikk sove godt og lenge (halv ti er lenge for meg å være), og har hatt en rolig formiddag så langt. Litt jobbing i dag, men minst mulig. Og så får vi lufte oss litt etter hvert. :nemlig:


#12

Fersken sa for siden:

Vi bytter soverom og det ene skal pusses og males før vi får møblert. Så her er det ikke veldig påskepyntet, men en lite kaos. Det blir forhåpentligvis bra til slutt


#13

Stompa sa for siden:

Jeg har ryddet bod så svetten rant. :knegg: Nå begynner jeg å se slutten, og har fått en funksjonell bod i tillegg.

Nå gjenstår sånne kjipe ting som å bære ut alt som enten skal i kjellerboden eller i bilen for å kjøres på miljøtorget neste gang det er åpent.


#14

vixen sa for siden:

Skitvær, men vi har gått tur med søstersen med barn. Stas! Kidsa var iskalde og klissvåte da vi kom hjem. Etter en tur i badekaret og varm sjokolade er det fred i heimen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.