Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kjøkkenmaskin vil jeg ha?

#1

Høst sa for siden:

Jeg har tidligere hatt Kenwood, og vært fornøyd med den. Trenger deigkapasitet, kjøttkvern, mikser ++ (men pølselagerstæsh er kanskje ikke veldig nødvendig?).

Kikker på Kenwood nå, men synes Ankarsrum er fin(ere)?

Hva vil jeg ha? Aller helst mulig å kjøpe i en slags pakkeløsning, og fortrinnsvis på butikk ala Obs eller Elkjøp i dag....


#2

gnuri sa for siden:

Jeg elsker Ankarsrumen min :hjerter:
Liker at ikke deigen går opp i maskineriet sånn den gjorde på Kenwooden jeg hadde før.
Og så er den veldig fin også :jupp:


#3

Neket sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Kenwood, har ikke erfaring med noe annet. Hvis du har det fra før har du kanskje tilbehør du kan gjenbruke?


#4

My sa for siden:

Vi har akkurat fått oss Ankarsrum og jeg er kjempefornøyd! :danse:

Var skeptisk til om det gikk an å lage marengs, siden det bare følger med plastbolle til visping. Men nå er det testet, lagde porsjonspavlova til dessert ene dagen i påska, og det gikk helt supert! Også er den veldig fin. :hjerter:

Hadde Kenwood fra før, og syntes aldri den var helt god til gjærdeig. Følte at deigen ikke ble eltet skikkelig, den hang bare fast rundt kroken og snurret rundt og rundt. Også var det mye mer kronglete å tilsette ingredienser mens den var i gang, på grunn av toppen som dekker så stor del av bollen. Liker at Ankarsrum har så stor åpning i toppen uten noe som stenger for. Liker også hevelokket. Den står stødigere (på høy hastighet kunne min Kenwood hoppe seg ut mot kanten av kjøkkenbenken :skremt: ), og ikke minst at den bråker MYE mindre enn Kenwooden.


#5

Høst sa for siden:

Nei, min siste kenwood hadde jeg vel i nesten 12-13 år, og den fungerte fantastisk, men så gav jeg den og alt tilbehøret bort siden "jeg bruker den jo egentlig så lite at en håndmikser vil funke"...:lol: Nå er ungene begynt å spise hjemmebakt brød, så jeg trenger noe større igjen :)


#6

Høst sa for siden:

2-1 til Ankarsrum så langt da. Men er det noen som vet hvordan kjøttkvernen er på ankarsrum da? Ser at den må legges på siden, er det mye styr, eller går det greit?

Jeg lager mest fiskemat da, men bruker kvernen til det også....:)


#7

My sa for siden:

Jeg bruker ikke kjøttkvern, så det kan jeg ikke si noe om.


#8

IzziCreo sa for siden:

Gir absolutt en +1 på Ankarsrum :jupp:

Den er suveren på gjærdeig, og mener den tar mer deig enn de fleste andre? Egen piskebolle. Den tar også liten plass da den passer inni metallbollen.

Bruker ikke kjøttkvern så har dessverre ikke noe å komme med der.


#9

frukt sa for siden:

Veldig fornøyd med Kenwood, men har ikke prøvd Ankarsrum.


#10

Shun sa for siden:

Jeg vet jeg skal ha Ankarsrum (med tilbehørspakke) når nytt kjøkken er på plass. Driver og følger med på eventuelle tilbud.


#11

Camomilla sa for siden:

Pluss på enda en stemme til Amkarsrum..
Kjøpte for noen uker tilbake og er strålende fornøyd.
Laget alt fra pannekaker, kaker, store gjærdeiger og den funker så bra.


#12

Chablis sa for siden:

Superfornøyd med min Kenwood , dvs nå har den tatt kvelden så jeg må ha ny.


#13

kamp sa for siden:

Når jeg drev bakeri gikk det i kenwood


#14

Strå sa for siden:

Jeg har nylig begravet en gammal Kenwood fra 1970-tallet. Den var jeg aldri helt fornøyd med, verken deigblanding, kjøttmaling eller hurtigmixeren fungerte tilfredsstillende. Ankarsum høres ut som noe jeg må finne ut av (har aldri hørt om det før).


#15

My sa for siden:

Det er den som het Electrolux assistent før, den har du sikkert sett. Fantes i mange hjem på 80-tallet.


#16

Olifant sa for siden:

Jeg ❤️ Ankarsrumen nesten like høyt som familien.
Har ikke prøvd kverna selv, men har en venninne som synes den er super.


#17

Camomilla sa for siden:

Det hadde ikke jeg heller, men som det nevnes her så er det en elektrolux sak. Lagde en stor deig i helga og var bra spen, men den tulla og gikk like rolig.


#18

Stompa sa for siden:

Jeg har gammel "Ankarsrum" (den heter Elektrolux Assistent, men er samme maskin). Har hatt den i 30 år, og den begynner å bli sliten. Skal definitivt ha ny Ankarsrum når den ryker. Jeg bruker den mest til gjærdeiger, og til det er den suveren.


#19

millact sa for siden:

Ønsker meg, men må plutselig ha nye sommerdekk.....


#20

Drømmedama sa for siden:

Jeg har bare erfaring fra Kenwood og vil absolutt ikke bytte bort min. Men den bråker fryktelig! Og ser jo kjedelig ut. Ville kanskje ikke gått for den hvis jeg hadde hatt åpen kjøkkenløsning? Rent bortsett fra det elsker jeg den rett og slett. Den er min beste venn på kjøkkenet, bruker den cirka hver dag, til deiger og rører og krem, jeg arvet mammas da jeg flyttet hjemmefra, og kjøpte ny da den etterhvert sluttet å virke. Har gitt bort kjøttkvern og noe annet tilleggsutstyr som fulgte med, sånt bruker jeg ikke. Min er maaange år gammel men gjør jobben sin fremdeles. Når den slutter å funke kjøper jeg nok bare en ny Kenwood.


#21

IzziCreo sa for siden:

Min bærer også navnet Electrolux Assistent, og er nok sikkert 10 år gammel. Men som flere sier her så er den helt lik Ankarsrum (sikkert kjøpt opp) og Ankarsrum tilbehør passer til den. Vispebollen er ny og passer fint. Suveren til marengs, krem, icing og sånt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.