Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Aloo Gobi

#1

Tjorven sa for siden:

Jeg bruker FP som oppskriftsbibliotek, men andre står selvfølgelig også fritt til å bruke oppskriftene som jeg legger ut. :knegg: Dette er en enkel og god vegetarrett. Siden jeg har et par i husstanden som er veldig anti-vegetar, så stekte jeg litt kylling ved siden av (og slang på litt gurkemeie og spisskumin slik at fargen ble like psykedelisk).

8 nypoteter
1 blomkålhode
4 ss olje
1 ss spisskummin
0,5 ss gurkemeie
1 løk
1 ss fersk ingefær
0,5 ts chillikrydder
1 ss havsalt
1 neve cashewnøtter
1 ss limesaft
1 håndfull frisk koriander

I tillegg:
nanbrød
Raita
Mango chutney

Forvarm ovnen på 200 grader.
Del blomkålen i små buketter og potetene i omtrentlig lik størrelse. Vend inn 2 ss olje og noe salt. Stek i ovnen i ca 30 minutter.

Finhakk løk og skjær ingefær i tynne fyrstikker.

Varm 2 ss olje og stek gurkemeie og spisskummin i 1 minutt. Tilsett løk og la dette stekes til løken bruner (ca 5 minutter). Tilsett chillipulver og ingefær og stek videre et par minutter.

Overfør potet og blomkål til pannen og stek videre i ca 5 minutter. Smak til med salt. Tilsett cashewnøtter, koriander og limesaft og server.


#2

Che sa for siden:

mmm, det der høres veldig godt ut.


#3

Syrinx sa for siden:

Oj, en vegetarrett som til og med barnet som er mentalt allergisk mot grønnsaker kan finne på å spise.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.