Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bestille mat fra luksusrestaurant

#1

Cumulus sa for siden:

Vi har 10 års bryllupsdag på fredag. Siden turen vår som vi hadde planlagt er kansellert, skal vi feire hjemme. Vi skal feire med å bestille god mat fra en fin restaurant.

Er det noen som har forslag? Vi bor i Oslo. Gjerne asiatisk.



#3

Tallulah sa for siden:

Ikke luksus, kanskje, men veldig godt: Golden Chimp. De har take away. Bare vær obs på at mange av de populære restaurantene som har dette tilbudet fort blir utsolgt, så du må være raskt ute. Legger ofte ut dagens meny på Facebook, også må man kaste seg rundt og bestille.
www.thegoldenchimp.no


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg og Tallulah var relativt koordinerte der, gitt.


#5

Tallulah sa for siden:

Ikke sant? :knegg:

Også må jeg komme med et hverdagstips også: Kinabolle på Grønland! Drevet av verdens hyggeligste dame som etter å ha tatt en doktorgrad ønsket å bringe kinesisk matkultur til Norge. :hjerter:


#6

Tjorven sa for siden:

Smalhans har også en take away-greie. Man må riktignok lage maten selv, men det kommer visstnok en video som viser hvordan det skal gjøres. De har pleid å ha god mat der også.


#7

Tallulah sa for siden:

Kjenner noen som har bestilt. Det var veldig godt! Og man måtte ikke lage maten selv, bare ferdigstille. Noe måtte varmes, og noe måtte stekes og blandes. VELDIG overkommelig.


#8

Tjorven sa for siden:

Vi trodde man måtte gjøre alt selv. Hvis det bare er ferdigstilling, så ble det jo plutselig enda mer interessant.

Herlighet så mye jeg savner å gå ut å spise.


#9

Tallulah sa for siden:

Jeg skal dobbelsjekke, men det var ikke kokkelere hele måltidet altså. Hvor mye du må gjøre selv varierer sikkert litt med hvilken meny de har satt sammen.

Katla har også litt take away, men bare lørdager, tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.