Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man mute bakgrunn i Teamsappen på Iphone?

#1

daffy sa for siden:

Bakgrunnen her på hjemmekontoret er jo så ymse, så mutefunksjonen i Teams benyttes ofte på PC. Men ofte liker jeg å kjøre korte møter via Teamsappen på telefonen i stedet. Men da finner jeg ikke noen mulighet til å mute/ fade ut bakgrunnen. Fins det en slik løsning mon tro?


#2

Polyanna sa for siden:

Når jeg bruker telefonen så dropper jeg som oftest video. Egentlig er video sjelden nødvendig. Jeg bruker den stort sett bare i starten av møtet, for å si hei, eller om det er nye mennesker jeg ikke kjenner, for å bli litt mer kjent.

Når jeg er i lytte-teamsmøter så putter jeg telefonen i lomma, airpodsene i ørene, og pusler rundt i huset. Det er lettere å følge med da, enn å sitte og stirre på en skjerm og høre og prøve å ikke "bare kjapt skulle sjekke en mail".


#3

Blånn sa for siden:

Nei, jeg har ikke funnet den muligheten på telefon/iPad. Litt avslørende når den du har møte med ligger i senga eller er på telttur...


#4

Elise sa for siden:

Mulighet til å endre bakgrunn handler om hvor bra skjermkort man har, vil tro det er derfor man ikke får det opp på mobilen.


#5

Wix sa for siden:

Tror ikke det går nei. For meg er det viktig at alle bruker video, jeg hører dårlig og bruker munnavlesning mye.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.