Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdagskos

#1

amo sa for siden:

Dere som kjøper godteri og snacks, hor mye Og hva kjøper dere inn til en lørdagskveld?
Vi er to voksne, en tenåring, en tiåring og blir ikke enig om mengder.....:knegg:


#2

Elise sa for siden:

Helt hinsides mye, nesten så jeg ikke tør å skrive det.

Fire poser snacks (potetgull, ostepop, baconsnacks) og 200-500 gram sjokolade eller smågodt.


#3

Røverdatter sa for siden:

Jeg og storesøster har hatt godtestopp hele året til nå. :hylgrine: Så da kjøper jeg 1 potetgull, 1 pose med lakris og 1 pose med gummy bears. Til lillesøster og mannen. Av og til en melkerull i tillegg.


#4

Bluen sa for siden:

Vi spiser nok tilsvarende 1 potetgullpose, 150 gram smågodt og 150 gram sjokolade på fire personer.


#5

Martis sa for siden:

Her spises det mye. Gjerne to potetgullposer, så har ungene enten smågodt eller poser med noe f.eks skittles eller maoam. Jeg foretrekker egentlig noe ost og oliven (og vin). :knegg:


#6

apan sa for siden:

Barna får eget godteri. Usikker på mengde. Tilsvarende 10-15 smågodtbiter kanskje. Varierer mellom sjokolade, smågodt, pez.
Gubben og jeg knekker et par poser potetgull i løpet av en helg, og de to eldste spiser gjerne litt av dem også.


#7

millact sa for siden:

Barna fikk en eske drops hver, lakrisstang og liten melkesjokolade. Lager popcorn til alle senere.


#8

Wix sa for siden:

På en helg er det ca 2 potetgullposer, en stor melkesjokolade og en pose nonstop. Eller tilsvarende.


#9

Hyacinth sa for siden:

Ingenting, egentlig. Vi nekter ikke ungdommene å spise det de vil, men vi har aldri hatt det og det er ikke blitt etterlyst. På spørsmål om de kan få, så har de fått det de har bedt om de få gangene det har skjedd. Det er småting.

Vi har ungdommer som ikke tilbringer lørdagskvelden i stua med oss foran TV-en, det har de aldri likt. Den ene hater å se på TV i det hele tatt. Mannen kjøper seg en halvliter Pepsi Max og litt snop til seg selv, og han kjøper selvsagt også til meg dersom jeg ber ham (og ofte ellers også), selv om jeg helst ikke vil ha til vanlig.

Så det går lite snop her i huset. Jeg kan stappe inn en stor melkesjokolade på no time hvis jeg vil, så for meg er det best å ikke ha noe. De andre i huset er småspiste på snop. (Brus har vi heller aldri hatt, kun til bursdager...)


#10

Serafin sa for siden:

Fast her er 1 melkerull, liten pose potetskruer til Storebror, Lillesøster får pringles og Bonus får popcorn.
Altså, 1 melkerull hver + snacks.
1/2 liter flaske brus til Storebror og Lillesøster, Bonus vil ha saft.

Er det kjæresten som handler, ramler det ofte med en eske smurf, eller en kjærlighet eller noe attåt.


#11

Carpe Diem sa for siden:

Stort sett nesten ingen ting. Jeg er sukkerfri og spiser heller ikke chips og den slags. Jentene er store og ønsker ikke lørdagsgodteri slik som før. Det hender dog selvfølgelig at de spiser noe godteri, men det kan da like gjerne være på en onsdag kveld fordi vi skal kose oss og se film sammen :jupp:


#12

Trulte sa for siden:

20 kr i det de ønsker hver. Pluss felles brus.


#13

Chablis sa for siden:

Det varierer, i dag blir det popcorn på meg og mannen.
Poden har smurfedrops og Sørlandschip, mulig han har noe sjokolade også.


#14

Mamari sa for siden:

Stort sett ingenting. 14 åringen holder seg unna sukker og jeg ønsker å holde vekta. Vi lager heller mettende mat til lørdagskos.


#15

kamp sa for siden:

Et spann blåbær og en pk bringebær og innimellom en liten kokosbolle per person


#16

amylin sa for siden:

Noen ganger mye, noen ganger lite. Det varierer veldig, noe som gjør at vi ofte har godteri som går ut på dato ... :sparke:


#17

Strutsen sa for siden:

Jeg kan vel signere dette. :flau:

Det er jeg som kjøper og nå skal/må jeg slutte. Fordi jeg for skylden for at Enkelte (Strutse-mannen) blir for rund og god. Det er selvfølgelig min skyld at han spiser fordi jeg kjøper. :skuffet:


#18

Shun sa for siden:

Vin.


#19

Magica sa for siden:

Jenta på 6 får litt smågodt og chips. Mannen spiser chips, vi drikker som regel litt vin. Jeg sniker litt i smågodt og chips men kjøper sjeldent noe selv. Nå har jeg en sjokolade i kjøleskapet og har tatt et par biter av den.


#20

veobra sa for siden:

En pose potetgull og 500 g godis. Omtrent. I dag en del mindre, noen ganger mer.


#21

Høns sa for siden:

En halv pose chips, 100g godis og 0,75l brus PR hode.


#22

Fersken sa for siden:

Omtrent 1 pose potetgull, litt sjokolade (varierer om det er melkerull, plate eller smågodtsjokolade) og litt Love Hearts til Gut.


#23

Myria sa for siden:

Barna får eget lørdagsgodt. De får ca 20 biter smågodt hver samt deler på f.eks. en pose cheese doodles, potetskruer, saltstenger e.l.

Jeg og mannen har hvert vårt (vi kan ikke dele, han gafler i seg alt på 10 min, jeg vil at det skal vare hele kvelden :knegg:), men til sammen på fredag og lørdag spiser vi kanskje 150 g sjokolade/godteri hver samt deler en pose potetgull eller omtrent tilsvarende mengde annen salt snacks.


#24

zinatara sa for siden:

Vi har ikke alltid snacks, potetgull blir kanskje kjøpt inn en gang i måneden. Men vi har som oftest popcorn i skapet dersom vi får lyst til å poppe det. Ungene får godteri til omtrent 30 kroner hver. Hvor mye og hva varierer, noen ganger er de med på butikken og er gode på å finne tilbud. Mannen spiser omtrent 200 gram melkesjokolade hver helg og jeg kjøper som oftest et par troika. Jeg handler aldri på lørdager, så vi voksne sniker gjerne i oss deler av snopet på fredagskvelden også. :flau:


#25

Retz sa for siden:

10 melkepletter og 10 røde fisker. Det er ganske standard hvis jeg i det hele tatt kjøper lørdagsgodt. Ingen fast sak, kanskje en gang i måneden. Spiser is hver dag, da.


#26

Taien sa for siden:

Vi kjøper inn en pose potetgull, litt sjokolade og gutta får gjerne en boks zoo (mobilen ville rette zoo til dop!! :sjokk:) og skittles el.l. Men vi spiser som regel middag så sent at vi ikke orker noe godteri etterpå. :knegg:


#27

Majka sa for siden:

Ungene får 15 biter smågodt hver. Kan evt byttes i sjokolade eller annet om de vil. Jeg og mannen har tilsvarende, men kjøper ikke til oss hver helg. Og så deler vi en pose Maarud potetgull på oss fire. Nøye veid opp for lik fordeling :knegg:


#28

frukt sa for siden:

Barna får av og til en pose potetgull og/eller smågodt for 40-50 kr på deling, og brus hvis de vil ha. Har Sodastream så lager selv. Men det skjer altså ikke hver helg. De spiser ikke så mye snop og sjokolade så vi har alltid masse liggende i skapet som de har fått av slektninger, eller i barneselskaper.
Jeg spiser stort sett ingenting. Et par ganger i året kjøper jeg smågodt, og angrer alltid etterpå. :knegg:


#29

Bloppy sa for siden:

Alt for mye. Og det er mannen og jeg som trøkker i oss det meste. :mumle:
Men nå i helgen var jeg flink. Jeg tåler bare potetgull med salt. Så jeg kjøpte en pose med salt og pepper, samt en stor melkesjokolade. Så da «slapp» jeg å spise potetgull. Skal jeg få noe sjokolade så må jeg være rask. Spesielt hvis poden er tilstede også. Mannen og minsten er drøye på tempo når de spiser snop. Jeg fatter ikke at det går an.

Jeg kjører nok samme opplegg videre. Vi trenger å spise mindre fett og sukker. Jeg tør ikke engang å gå på vekta nå etter denne koronatiden. Alt for mye tid til å lage god mat, mye «vi må jo kose oss litt», vi har spist dessert og kaker og jeg vet ikke hva. Nå er det skjerpings!

Jeg drikker avsindige mengder med cola hvis jeg har sjansen. :rødme:


#30

frukt sa for siden:

Colabrus og energidrikker kan jeg tylle i meg store mengder av. Nå for tiden kan jeg heldigvis ikke gå i butikken, men det virker ikke som om suget forsvinner av den grunn. :mumle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.