Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

ingling sa for siden:

God formiddag! Vi nyter barn som har begynt å stå opp på egenhånd, så det faktisk er mulig å sove lenger enn til seks. Det er deilig! Litt jobbing igjen i dag, men heldigvis bare litt. :nemlig:


#3

Sissel sa for siden:

God formiddag! Venter på at resten at huset skal våkne til, slik at vi kan lage til litt frokost.


#4

Fintdethei! sa for siden:

God morgen. Frokost er spist av to av husstandens medlemmer. Fellesfrokoster har jeg gitt opp for mange år siden. Til det er døgnrytmen for forskjellig til at jeg orker å prøve. Ellers er det nok en dag med 5 grader og sidelengs regn. What else is new?


#5

Blondie sa for siden:

Jeg er snart på vei ut i skogen, må ha litt ro og idyll rundt meg i dag. Planen er å være på tur mesteparten av dagen.


#6

Adrienne sa for siden:

Nest siste dag i karantene og den tilbringes i sofakrok med kaffe, musikk og bok. Hvis været kommer seg skal jeg etterhvert flytte meg ut på balkongen.


#7

Sol sa for siden:

Jeg håper på at solen skal stikke fram, så jeg kan sitte ute en stund. Jeg syns ferien har gått utrolig fort. Vi har spilt spill og sett film og egentlig kost oss mye i vår tresomhet. Jeg har brukt morgenene til å jobbe og/eller være student, i dag har jeg bare strikket og sett påskekrim. Tenåringene sover en del mer enn meg, så det blir noen timer i absolutt stillhet før de vekkes til live :knegg:. Jeg vet ikke om jeg er helt klar for hverdag, men den kommer like fullt. Jeg er egentlig bare trist for at den kommer uten at jeg fikk de planlagte feriedagene med kjæresten, de ble avlyst. OK, jeg er ikke bare trist, men også litt sur. Det er søren ikke lett å holde liv i et forhold med mine og dine og to bosteder for tiden, så de feriedagene hadde gjort en forskjell.


#8

polarjenta sa for siden:

God formiddag. Jeg har vært ute og måket, det får være dagens trim.


#9

Stompa sa for siden:

Her har det kommet 10 cm nysnø siden i går kveld. Jeg er sur og lei av vinter, og prøver å motivere meg til å jobbe.


#10

millact sa for siden:

Stakkars dere i nord, Stompa!

Har kommet hjem fra legevakt med yngste. Tømt en stor byll og skikkelig bandasjert. Var ikke et menneske der, heldigvis. Føltes trygt å sitte der med munnbind.

Rolig dag her ellers. Yngste skal på tur i skogen, så det må pakkes litt.


#11

tink sa for siden:

Oi, millact. Godt å vite at det finnes hjelp å få når det trengs. Vi har vært i skogen og plukket orienteringsposter. Ungene har fortjent spilletid, og jeg har fortjent litt sofatid med mannen.


#12

Blondie sa for siden:

Det ble fire timer i skogen, utrolig deilig påfyll.


#13

millact sa for siden:

Tink: Ja, legevakt var ikke min plan, så jeg sendte melding til en av speiderlederne som er fastlege. Han mente jeg burde ringe. Og de ba oss komme. Så har jeg ventet 40 minutter ute for å komme inn på apoteket. Frisk luft og nydelige blomsterbed i parkene utenfor.

Nå skal det pakkes til hengekøyetur for ham


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.