Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Her blåser det, så det ser ut som det blir innedag.....igjen.


#3

Millen sa for siden:

God morgen.
Blåser mye her også idag. Blir nok mest innedag her og.


#4

Hondacrv sa for siden:

Skikkelig vind her også. Eg skal prøve å jobbe littegrann i dag. For å oppleve litt mestring, om ikkje anna :knegg: å starte på ein rettebunke er alltid litt pes.


#5

millact sa for siden:

Mye vind her også. 11-åringen som har sovet i skogen i natt kom nettopp hjem.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg burde jobbe, men har vondt i viljen. Trøtt, sliten og litt nedstemt. Det blåser så mye at det er nær umulig å være ute i den fine sola.


#7

celebelen sa for siden:

Vi skal demontere trampoline i dag, for i morgen må vi ha plass til gravemaskin i hagen. Med litt flaks har vi mur og kjøkkenhageplass om en ukes tid :bankibordet:

Tenker jeg tjuvstarter litt på jobbingen i dag, det er fare for noen travle arbeidsdager framover.


#8

vixen sa for siden:

Snøstorm og blest her, men trivelig morgen. Vi har tolvåring i hus så nå har vi hatt kaffelag digitalt med tanter og onkler og søskenbarn. Hurra for junior!


#9

Stompa sa for siden:

Mye vind her også. Vi bor skjermet til, så det tilsier at det er ville tilstander i mer utsatte deler av byen.

Jobbedag i dag. Retting, og må en tur på jobb og hente noen bøker. Vi tar det sikkert som en øvelseskjøringstur. :jupp:


#10

Blondie sa for siden:

Min trampoline demonterte nettopp seg selv, dvs den stakk av til naboen. Nå er jeg en tanke svett etter å ha fjernet nettet og lagt den opp ned med kjæresten som mental støtte pr telefon.


#11

Frk_Fryd sa for siden:

Nå har jeg proppet i meg et lass med frokostpannekaker, og holder på å trille av stolen. Siste dag før jeg må stramme inn til hverdagskostholdet. :knegg:

Blåser friskt her også, men jeg håper vi kan få luftet oss ut en tur!


#12

millact sa for siden:

Gratulerer med 12- åring, Vixen!


#13

Selma sa for siden:

Det snør sidelengs her i Trondheim:sukk: Orker ikke å gå ut i snøværet, men vet at jeg blir både sur og lei hvis jeg bare setter meg ned og skuler på været. Har derfor svingt meg med støvsuger og mopp, og vips så var visst påskepynten borte også. Tulipanene og påskeliljene holder en dag til kanskje. Sengetøy til vask og planer om å vaske litt grundig på soverom og loftstue. Etter ei uke med hjemmepåske og mye dårlig vær, så blir det helt greit med jobb i morgen


#14

Blånn sa for siden:

Det ser ut som jeg får lokket med meg tre av tre ungdommer på skogstur i dag. Det blir stas i i vinden.


#15

Fersken sa for siden:

Vi gidder ikke ut i blåsten i dag, men vi har en hel haug med bøker og ting som vi må gå gjennom etter å ha byttet om på soverommene.


#16

millact sa for siden:

Skal snart rydde vekk påsken her og så skal to av oss ut på tur i vinden. Vi trenger frisk luft.


#17

celebelen sa for siden:

Blondie: jeg kan anbefale stormsikring. Vi har det på vår (med jordspyd som er skrudd ned i plenen), og det holder godt. Naboens trampoline var plutselig borte her en morgen, det har blåst godt de siste ukene.


#18

star sa for siden:

Jeg tørker sengetøy ute i vinden. Kjapt gjort.

Gratulerer til 12-åringen :ballonger:


#19

Kaija sa for siden:

Huff, Blondie. Vi hadde voldsom vind her for halvannen uke siden. Da fløy både takpapp og trampoliner fra naboene, og jeg var livredd for at mine greier også skulle fly. Trampolina mi var sikret med fire solide stormskruer, og ble stående. Jeg fikk likevel dobbeltsikret med fire skruer til, så nå slår til og med katastrofetenkeren i meg seg til ro med at det er ganske trygt. Anbefaler stormskruer, altså.


#20

Blondie sa for siden:

Aldri hørt om stormskruer. :knegg: Stengene til sikkerhetsnettet ble ødelagt, så vi får se om trampoline-karrieren vår er over. Gruer meg til å fortelle det til Vesla.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.