Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shampoo mot flass

#1

millact sa for siden:

Snart 12-åringen har flass ser det ut som og klør. Har brukt litt diverse shampooer uten hell. Tips til noe som kan fungere for ham?


#2

kamp sa for siden:

Jeg hadde også flass lignende men her var det eksem og locoid som hjalp tilslutt


#3

Syrinx sa for siden:

For meg hjelper det med Vichy Dercos. Den lukter ikke fruktfat da, det må sies.


#4

Mex sa for siden:

12-åringen her bruker head’n shoulder. Funker fint.


#5

millact sa for siden:

Vi har den, men synes ikke den tar det.


#6

millact sa for siden:

I dag brukte han en prøve fra Vichy. Kanskje det var den?

Hvor kjøpes de?

Håret hans så mye finere ut enn ellers, så tenker vi tester den ut.


#7

Syrinx sa for siden:

Kjøper den på apotek.

Jeg reagerer på alle mulige slags sjampoer. Når jeg bruker denne innimellom så tåler hodebunnen min det meste i mellomtiden. (Grensen går på hotellsjampo, det tror jeg må være ren syre.)


#8

Karamell sa for siden:

Jeg fikk tips om shampo med sea minerals for min kløende hodebunn en gang, og det hjalp. Den gang fant jeg en Head and Shoulders med sea minerals, men jeg tror ikke den finnes mer. Men jeg ser det finnes flere andre med sea minerals, når jeg googler.

Denne fra Sunnkost f.eks.

sunkost.no/produkter/personlig-pleie/personlig-pleie-har/personlig-pleie-har-shampoo/dsm-mineral-shampo/?gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goNd7wbfpsZhFGUI4Fj4DfJjCR7dnnZZtsXI0YFsimgO4D_c9EOmrIhoCDZkQAvD_BwE

Billigere her da

no.lookfantastic.com/sea-magik-mineral-shampoo-320ml/10571447.html?affil=thggpsad&switchcurrency=NOK&shippingcountry=NO&shoppingpid=sitewide_code_050118&thg_ppc_campaign=71700000062082666&adtype=pla&product_id=10571447&&thg_ppc_campaign=71700000062082666&gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goKAvSzurU-FWk84KkWXvuMvCaFB2GbYvNMwroRpebtPj05QihJ_aqxoC144QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

en annen

www.blivakker.no/product/3047114?gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goI6dIpGvVIdHZFRWj_NVDwKs7R4QW7wrQIwRxWTEpzNBwmetoGtFixoCVNAQAvD_BwE


#9

trøtt sa for siden:

Neutral anti-dandruff brukes her og den ser ut til å hjelpe.


#10

Miromurr sa for siden:

Sikker på at det bare er flass? Min ene hadde mye av det jeg trodde var flass, men det var som resultat av sopp i hodebunnen. Nå bruker han fungoral en gang i uka og er helt fin.


#11

Teofelia sa for siden:

Jeg ville sjekket at det virkelig er flass, for eksempel hos en frisør (når de åpner igjen). Det kan være tørr hodebunn, eller sopp, og da trengs det andre behandlinger.


#12

Tjorven sa for siden:

Head'n Shoulder gir meg store utslett i hodebunnen og det samme skjer mannen min. Jeg pleier å bruke diverse sjampoer fra Redken tilpasset enten flass eller sår hodebunn (de har flere forskjellige). Hvis jeg bruker disse, så har jeg ingen utslett eller noe flass i det hele tatt. Men det kommer tilbake umiddelbart hvis jeg bruker vanlig sjampo.


#13

Mex sa for siden:

Jeg selv bruker heller ikke Head'n Shoulder, men ser ut til å fungere fint for tenåringen.
Jeg selv pleier å variere litt på de jeg bruker. Det virker ofte som at hvis jeg bruker en sjampo for lenge så begynner jeg å reagere på den. Jeg pleier å variere mellom disse:
Kerastase;
www.blivakker.no/product/kerastase/3078745/kerastase-specifique-bain-anti-pelliculaire-shampoo-250ml
Wella;
www.blivakker.no/product/harpleie/shampoo/flass/3767/wella-sp-clear-scalp-shampoo-250ml
Akkurat nå bruker jeg Eleni og Chris, og den har jeg vært veldig fornøyd med lenge;
eleniandchris.no/products/sensimin-balancing-shampoo?gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goLcAyulc4LBT4VDj_FuDgG6pvuDAJ2T53yeX5c2lKlhhoCWNi8i4PRoC3rMQAvD_BwE

Har brukt en annen en også ganske mye, husker ikke hva den heter. Den tror jeg er basert på alger og lukter ganske spesielt/vondt.


#14

Frost sa for siden:

En i familien har begynt med Daxxin fra apoteket. Fornøyd med den så langt. Har forsøkt andre typer uten hell. Head and shoulders funker iallefall ikke.


#15

Galathea sa for siden:

Flass skyldes visst ofte sopp, og da klør det. Jeg har tykt hår som tørker seint, og det er ekstra ille etter ferier med mye bading og fuktig hår over lenger tid. Blir sikkert samme problem om man går mye med lue, blir ofte svett i hodebunnen etc.

Fungoral er et mirakel, ville prøvd en runde med det, kløen var borte etter første hårvask hos meg


#16

millact sa for siden:

Nei, jeg er ikke sikker, ikke i det hele tatt, så skal få det sjekket neste uke. Han trenger uansett en klipp.


#17

Teofelia sa for siden:

Jeg hadde en runde med utrolig tørr hodebunn i høst. Frisøren mente jeg kunne reagert på et hårprodukt, kanskje. Det klødde noe helt absurd, og flasset så det var pinlig. Jeg fikk spesiallotion for hodebunnen, samt en spesialshampo. Det ga seg i løpet av noen uker. Skrekkelige greier, men altså ikke flass.


#18

Karamell sa for siden:

For meg hjalp ikke Fungoral mot kløen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.