Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turbukse

#1

Blånn sa for siden:

Jeg er på jakt etter en turbukse med høyt liv og plass til rumpe/lår, men som ikke er så vid nedover beina. Gjerne strech, men ikke tykk i stoffet. Jeg har prøvd noen på XXL. De passer aldri over rumpa og stopper midt på muffinsmagen. Hjelp!
Str. Xl eller 44/46 og helst beltestropper (passer de over rumpa passer de ofte ikke i livet).



#3

frukt sa for siden:

Har du prøvd Lundhags? Jeg er veldig fornøyd med min bukse. Husker ikke hvilken modell jeg har, men de har mange forskjellige.



#5

Fintdethei! sa for siden:

Jeg venter på en cecile skog fra Bergans, halv pris på Bergans sine sider. Kan gi en lyd når jeg får prøvd den..


#6

Neket sa for siden:

Jeg kjøpte denne (tror jeg) fra Twentyfour for et par uker siden; www.getinspired.no/twentyfour-flam-ls-bukse-tf-10606-morkjade

Jeg liker den godt. Jeg er på vei ned i vekt (eller var før Kårånaens inntog hvertfall), så jeg ville ikke bruke masse penger på turbukse, men jeg er overraskende fornøyd. Stor i størrelsen.


#7

veobra sa for siden:

Jeg har bukser fra Bergans og de passer godt for meg. Jeg er str 46 (heller snart mot 48 :mumie:) og bruker XL i Bergans. Mye mage som fint får plass. Jeg har en tynn i stretch, kan se om jeg finner et navn.


#8

gnuri sa for siden:

Jeg har både Cecilie fra Bergans og Inca fra twentyfour og liker begge to veldig godt. Jeg er ca 44, og kjøpte xl i Bergans. Den er litt stor i midjen, men pga at det er belte på den, så gjør det ikke noe.


#9

venla sa for siden:

Jeg har og nylig kjøpt Flåm-buksa fra twentyfour og den sitter fint. Kjøpte den fordi det var stramming i midja og fordi den ikke var for vid.


#10

Geitrams sa for siden:

Jeg har Mellow warm pant fra Twentyfour, og elsker den. Bruker den både som turbukse og vanlig bukse.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Buksa er kommet, gikk en lang tur igår. Den er høy i livet, med belte i tillegg. Smal nedover beina. Tynn og veldig stretchy og god.


#12

Bluen sa for siden:

Er det noen av disse buksene dere nevner som ikke er så voldsomt lange i beina? (Beklager innblanding i tråden.)


#13

gnuri sa for siden:

Jeg er 160- og begge er for lange til meg i beina, men pga stikk nederst går det an å bruke de for meg. Men jeg har en mye større størrelse enn du, så mulig de er kortere i mindre størrelser?


#14

Nenne sa for siden:

Hvilken modell er det? Er de den som heter climbing pants?




#17

veobra sa for siden:

Bergans er lange, lange nok til mine nesten 180 cm. De hadde ulik lengde en gnag, det tror jeg de sluttet med. Så ikke sats der, er det jeg forsøker å si.


#18

Fintdethei! sa for siden:

Ja mener det er det den heter. Den er sånn mørkerød med mørke partier på knær og bak.


#19

Niobe sa for siden:

Twentyfour funker veldig bra til meg som er 1.62. Jeg har Finse 2-lags, Finse XC Pro og Oslo Liteshell Jogger. Alle kan anbefales, men særlig Finse XC Pro er veldig behagelig og har smal fasong.


#20

Bluen sa for siden:

Takk for tips. Hvis den er veldig smal, spørs det om rumpa og lårene mine får skvist seg inn i den.


#21

Niobe sa for siden:

Den er ikke smal i livet/hoftene, vil jeg si. Men smal i bena. Det synes jeg er en fordel. Finse 2-lagsbuksen er forøvrig mye videre i alle ender, sånn om det trengs.


#22

Spoon sa for siden:

Jeg har også Bergans Cecilie-buksa, og er veldig fornøyd med den. Fint med belte i livet, og at den er smal i leggene.


#23

Blånn sa for siden:

Denne lå på trappa mi nå i morges. Og den ser ut som den passer fint. :D


#24

mkj sa for siden:

Carita er et merke de fører på Sport1, de har gode bukser fra str 42 og oppover. Ganske tynne, men funker både til tur og trening. Usikker på om de har i skikkelig turstoff, typ vanntett.


#25

GinaK sa for siden:

Er det åpning nede på bena på den, Blånn? Den ser så smal ut men går det an å brette den opp til kneet feks?


#26

Lavender sa for siden:

Får prøve jeg også da. Jeg var på Xxl for et år siden, prøvde alle buksene, alt var for smalt på legger og lår, bortsett fra den dyreste Bergans buksen. Den er god, kanskje litt vid i livet. Skulle hatt en til, mer fritidsbukse.


#27

Blånn sa for siden:

Den sitter tett over lårene mine, men fint ellers. Og med stretch fungerte det fint (men har bare prøvd den på). Varierer mellom 44 og 46 avhengig av passform og kjøpte 44 i denne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.