Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utemøbler

#1

annemede sa for siden:

Vi kommer nok ikke til å reise så mye i sommer, i fjor var ikke været noe særlig, så jeg har nettopp tatt ut møblene som ble kjøpt for 2 år siden.

Vi ønsker oss en vinkelsofa til å ha ute, helst i aluminium, da det ser jeg for meg er litt nettere enn rotting.
Noen som har noe å anbefale?


#2

Timar sa for siden:

Ikke aluminium, men jeg elsker utesofaen min så mye at jeg må linke til den likevel: www.plantasjen.no/hjornesofagruppe-lyon-1%2B1-2411425.html

Vi har hatt den i rundt 6 år, og hele familien elsker å ligge der og slappe av. I tillegg er bordet høyt, så den fungerer helt fint til å spise ved også.


#3

annemede sa for siden:

Den var fin ja.


#4

Timar sa for siden:

Enda viktigere er det at den er et fantastisk deilig møbel som funker perfekt til vårt bruk. Jeg klarer ikke å slappe av i sittemøbler, men å slange seg på en sofa er herlig!


#5

Blondie sa for siden:

Jeg hadde en sånn hjørnesofa med høyt bord, var veldig glad i den. Jeg er en som ligger eller går, det er svært sjelden jeg sitter og slapper av. Den revolusjonerte utelivet for meg. (men prisene er helt absurde).

Nå har jeg kjøpt en gammel, tradisjonell tregruppe på Finn. Skal pusse den opp og tenker den også gjør litt samme nytte. Det er mer vedlikehold, da.


#6

Jålebeinet sa for siden:

Vi har denne. God å sitte i, god å spise ved, god å sløve i. Er modulbasert (og av aluminium).


#7

IzziCreo sa for siden:

Hvor er den fra, Jålebeinet? Veldig fin! Jeg ser etter noe sånt jeg også, og har så langt falt litt for Bolzano fra Bohus. Troooor jeg prøvesatt den i fjor, men husker ikke... Den er i hvertfall veldig fin.

Vår må stå ute hele året, så trevirke er dessverre uaktuelt. Vi har innsett at vi er altfor dårlige på vedlikehold :roll: Vi har to sofaer i kunstrotting, men føler meg veldig ferdig med den look'en, og ønsker meg alu på hytta. Det er MYE rotting på Finn nå altså, og man kan gjøre gode kjøp der. Lengre mellom alugruppene.


#8

annemede sa for siden:

Det er noe sånt som det Jålebeinet viser jeg egentlig sikler litt på.


#9

My sa for siden:

Ser ut som den Jålebeinet viser er fra Hageland.


#10

Jålebeinet sa for siden:

Stemmer at den er fra Hageland.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.