Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg manner meg opp til å sykle til jobb for første gang. Ulykken for 4 år siden sitter i og det hjalp ikke at jeg nesten kræsjet på prøveturen ned til jobb på søndag. Da lå det en diger stein i sykkelveien som jeg selvsagt traff. :gaah: Så bakken ned fra Årvoll kommer til å teste bremsene mine. Fint vær, da.


#3

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Rettebunkene er tilbake i livet mitt. :leppe:


#4

Eia sa for siden:

God tur, Blånn!

Her er frokost fortært, og minste er straks i gang med skole.

Selv skal jeg en tur på jobb igjen, denne gang med min partner in crime, aka medeier, for å planlegge oppstart. Tenker myk start neste uke, og så forhåpentligvis full fart i mai. :hyper:


#5

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!

Lykke til, Blånn!

Minsta er levert i barnehagen, de to andre er i gang med hjemmeskole og jeg er på min andre kopp kaffe. Kjennes ut som dette blir en bedre dag enn i går, tungsinnet er borte for nå. Deilig.

Så deilig å komme i gang igjen, Eia!


#6

Trixie sa for siden:

Jeg er hjemme.
I karantene. Så dagen blir ganske rolig. Skal snart hive meg på spinningsykkelen.


#7

Fersken sa for siden:

Skal en tur til kontoret for å hente noe utstyr. Jeg må ha mousetrapperen min, håndleddet mitt liker ikke bare mus og tastatur.


#8

Frøy sa for siden:

Jeg er nødt til å starte med alarm på telefonen systemet. Altså være nødt til å jobbe effektivt frem til alarmen på mobilen ringer. Jeg sliter med motivasjonen for tiden.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg er hos kjæresten og akkurat nå nyter jeg utsikten av han som sitter konsentrert i et jobbmøte. :elsker:


#10

Hondacrv sa for siden:

Hahaha, du er så deilig forelska, Blondie! Du må beskrive han litt for oss, trur eg.
Eg hadde utsikt til kjæresten i går, men han reiste heim i går kveld, så no har eg berre utsikt ut til sola og jordet utanfor huset. Eg og slit litt med motivasjonen, det er gørr å vurdere når sola skin sånn som no...men sidan det er det einaste eg har å klage på akkurat no, så bør eg vel berre holde kjeft :knegg:


#11

polarjenta sa for siden:

På plass på kontoret. Jeg har en plan om å være her litt noen dager, tror jeg er mer effektiv her.


#12

Adrienne sa for siden:

Morn, morn. Jeg må ha sovet helt elendig i natt, for så trøtt som jeg var i dag morges burde det ikke være lov å være. Vondt i hodet har jeg også. :mumle:

Men, jeg har hatt et helt strålende morgenmøte med gjengen min, vi har både fjaset og vært saklige, og i dag har jeg avtalt virtuell kaffedate med en kollega jeg ikke har sett siden før korona traff oss. Så nå tror jeg det her blir en bra dag, tross alt.


#13

Nenne sa for siden:

Jeg har hatt kaffemøte med to kollegaer og det var hyggelig, selv om snart-femåringen til den ene gjorde at samtaleemnene var litt annerledes enn de pleier å være. :humre:

Eldstemann forsov seg i dag og vi som alltid sjekker at guttene er klare til sine respektive morgenmøter var akkurat i dag opptatte med egne ting. Murphy slo til der altså.

Nå er det bråk i nærheten igjen, denne uka skal snekkerne bytte kledning på verandaveggen vår, sydveggen, og jeg må nok belage meg på mange "mutede" møter. Jeg tror de skal bli ferdige seinest fredag, så jeg krysser fingrene for at de holder planen.


#14

annemede sa for siden:

Da er første møte unnagjort, et brev sendt av gårde, etter å ha blitt retta, og så flikker jeg på en rapport som skal bli ferdig i løpet av dagen. (Helst før lunsj)


#15

millact sa for siden:

Prodplan møte ferdig, venter på en haug av ting før jeg kan gjøre mitt. Kjøkkenbordet er fullt av gule lapper.

Nydelig vær ute, sol og varmt. Hos naboen bygger to menn hagestue. Jeg er litt misunnelig, nesten, den blir nok fin.


#16

Tjorven sa for siden:

Jeg våknet opp i gjestesenga hos min mor, og nå har jeg vinket farvel til henne og samboeren hennes. De skal på hytta (som er 30 minutter unna). Så skal jeg handle inn til en enpersonhusholdning for de nærmeste dagene. Dette blir rart, men det er helt sikkert riktig å følge legens ordre.

Knerten og mannen har lovet å komme på besøk. Så helt alene blir jeg ikke. I hvert fall ikke alle dagene.


#17

Pebbles sa for siden:

Toffskij - det samme gikk akkurat opp for meg, nå har jeg skaffet meg et par rettebunker i godværet!

Jeg begynte akkurat å jobbe litt etter to års permisjon fordi vi er forsterket fosterhjem til en liten jente, og to uker etter jobbstart (jeg var yr av glede over å være tilbake i klasserommet og lærerværelset igjen :humre: ), så stengte jammen hele skolen, og jeg ble sendt hjem igjen! Men jeg må si jeg er overrasket over hvor godt det etter forholdene går likevel, og jeg føler definitivt at jeg er tilbake på jobb selv om jeg driver fjernundervisning hjemmefra.


#18

Heilo sa for siden:

Lykke til Tjorven, jeg håper det vil hjelpe på. :klemme:


#19

star sa for siden:

På jobb, men har lyst til å være hjemme under dyna.


#20

Blå sa for siden:

:klemmer: Tjorven. Jeg håper at en liten pause og litt tid til deg selv vil hjelpe.

Jeg har klart å skaffe meg litt mer jobb og er lykkelig for det. Og så skal jeg bruke lunsjen til å plante ut noen blomster. Akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg liker hagearbeid.


#21

Gaia sa for siden:

:klemme: Tjorven


#22

millact sa for siden:

Tjorven: Håper du får senket skuldrene litt!

Star: Godt det bare er tre arbeidsdager igjen.


#23

Adrienne sa for siden:

Telefonmøte ute på balkongen var helt innafor i dag, kjenner jeg.


#24

millact sa for siden:

Jeg har spist wienerbrød ute i solen! Eneste pause jeg har hatt ute de siste 5 ukene. Må bli flinkere til det!


#25

Nenne sa for siden:

Jeg så inspirert av alle hagemøbeltrådene her at jeg bestilte to solstoler til levering snart og så dro vi på Plantasjen og fikk kjøpt de fire stolene vi manglet til utebordet. Så nå er vi klare for hjemmesommer (det skal jo bli fint vær :trasser: ) og store verandaselskaper når den tid kommer tilbake.


#26

Blånn sa for siden:

Jeg overlevde sykkelturen til jobb. Kjenner at skrekken sitter skikkelig i, men får bare ta det pent og pyntelig til det roer seg. Er fortsatt på jobb og planlegger for oppstart av 1.-4. trinn på mandag. Gruer meg ikke til hjemturen, da, for det er bare oppover og går ikke så fort. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.