Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva velger man av mobilabonnement nå til dags?

#1

~TM~ sa for siden:

Gutta og jeg har Telenor, men jeg synes det er litt vel dyrt. Gutta bruker som regel opp sine 2G og de koster 249,- hver. Mitt er kr 449, for 10G. Jeg er usikker på om jeg vil bytte for meg selv, jeg liker en del tilleggstjenester. Men spesielt eldste trenger mer G. Han er forøvrig 18 snart.


#2

Neket sa for siden:

Kidsa har chili mobil. 5GB for 249 tror jeg. :gruble:


#3

-ea- sa for siden:

Telia har en ordning der man kan overføre ubrukt datamengde til en annen, hvis abo'ene står registrert på samme person/familie eller noe slikt.


#4

Hondacrv sa for siden:

Det har ice også. Vi har det.


#5

GinaK sa for siden:

Telenor også. Eldste får all ekstra GB som blir oppspart. Jeg har 1gb, minsten har 2 og vi bruker ikke noe ekstra.
Har ikke gjort noe med eldste sitt abb fordi nå når russetiden engang er over så skal han få lov til å betale for telefonkostnaden sin selv. Raus sånn. :p


#6

nokon sa for siden:

Eg har akkurat skifta til ICE, for å få det gratis junior-abonnementet til sjuåringen med på kjøpet.


#7

Elise sa for siden:

Vi har familiepakke fra onecall. 20 GB på deling, vi er fire.


#8

millact sa for siden:

Alle tre har Telenor.


#9

Nenne sa for siden:

Vi har Telenor fordi vi voksne har bedriftsabonnement og da er det ikke noe diskusjon så jeg har ikke sjekket noen andre. Ungene har alle fått Telenor de også fordi da har vi Fri familie. (Det mener jeg ikke koster noe å etablere.) Alle meldinger og samtaler oss i mellom er gratis og det er en familiebonus som øker med antall abonnement registrert til familien, maks seks tror jeg det er. Den bonusen, altså ekstra data, fordeles fritt mellom medlemmene, men jeg har lagt alt inn på ungene selvfølgelig. Nå har vi 3 GB ekstra hver måned i vår Fri Familie.


#10

polarjenta sa for siden:

Vi har talkmore. For meg var telenordekning viktig.


#11

Molly sa for siden:

Hvis det ikke er avgjørende med telenordekning så får man mye for pengene hos Chilimobil. Eldste har abonnement med fri bruk der til 499,-.
www.chilimobil.no/mobilabonnement/


#12

Elise sa for siden:

Har ikke stort sett alle mobilabonnement gratis meldinger og samtaler til alle andre?


#13

polarjenta sa for siden:

Jo, om man har ordinært abonnement. Vi hadde Telenor og fri familie og da hadde lillebror og bestefar(som var med i familien) ring kontant. Da kunne lillebror ringe meg selv om han var fri for penger på kortet.


#14

Bloppy sa for siden:

Vi har Telenor hele familien. All familiebonus gis til ungene. Men det er fortsatt for lite. Jeg har ikke klart å finne ut hvordan jeg kan overføre min GB til junior. Noen som har en «oppskrift» på det? Jeg bruker jo ikke så mye som jeg får utdelt. Mens han svosjer opp alt sitt på en uke ca.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.