Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Straks på vei til jobb. Dagens oppgaver egner seg ikke for hjemmekontor. :knegg:


#3

millact sa for siden:

Hjemmekontoret, har kaffe. Må ta en telefon, måtte bare ha en pause før jeg startet.

Invitert på pizzalunsj på jobb i dag; har ikke vært der siden 12.mars. Det blir rart. Savner ikke resten som sitter der, men det blir jo hyggelig å se dem en liten stund.


#4

Stompa sa for siden:

Morn. Frokost fortært, kaffe drukket. 7 minutter til jeg starter 1. time - skal ha fem gruppesamtaler i tysk på rappen. Slitsomt, men forhåpentligvis verdt det.


#5

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har vært tidlig oppe og kjørt storesøster på jobb. Men nå har jeg spist frokost og etablert meg på soveromskontoret.

Litt lite motivasjon i dag, men satser på at ting bedrer seg i løpet av dagen når jeg får i meg nok kaffe.


#6

Nenne sa for siden:

Jeg har ingen gnist i dag etter dårlig søvn i natt. :gjesp:


#7

Sissel sa for siden:

God morgen! Godt i gang på hjemmekontoret i finværet som ikke ser ut til å ha noen ende.


#8

Frøy sa for siden:

God morgen, har vært tilstede på hjemmekontoret en stund. Hører at hjemmeskoleungene har våknet og er i frokosten. Ute skinner solen og det er om mulig enda grønnere og vakrere ute i dag enn i går.


#9

tink sa for siden:

Mornings, jeg har kommet meg på jobb! Lykke! Jeg har faktisk savnet kjøreturen til jobb, muligheten til å omstille hodet mellom familie og jobb. Krysser fingrene for at jeg får til å være litt mer effektiv og konsentrert her, enn når jeg slites mellom brøkregning for 6. trinn, kaffekoking til lunsjen og å hanke inn lillesøster etter eviglange friminutt.


#10

celebelen sa for siden:

God morgen!
Jeg var tidlig oppe og fikk unna et par småting, resten av dagen skal jeg veksle mellom jobb og jordflytting.


#11

Nenne sa for siden:

@tink, en kollega av meg "går til jobb". Det vil si at når han er klar for dagen går han en liten tur i nabolaget før han kommer hjem og setter seg til med hjemmekontor. Rett og slett for å stille om hodet. Han er skikkelig fornøyd med den løsningen.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg er invitert på avstands-utelunsj med tre kolleger i dag, det har jeg gledet meg til hele uka. Det hjelper at det er sommer ute.


#13

007 sa for siden:

Fysisk på jobb i dag, heldigvis. Jeg venter på elever, men de har ikke dukket opp. :gruble:

Humøret er så som så for tiden, psyken også. Jeg sover dårlig og er forferdelig hypokonder med vondter og alvorlige (dødelige) symptomer her og der. Og så vil jeg selvsagt ikke til legen, for han kommer bare til å bekrefte dødsdommen og det vil jeg ikke. :flau:


#14

My sa for siden:

Overskyet og kaldt igjen her i dag, så da blir det forhåpentligvis litt lettere å konsentrere seg om jobb. Helt umulig når det er fint vær og jeg bare vil ut.


#15

millact sa for siden:

Sommer i sør enda, men det skal jo ikke vare.

Vi ble invitert på hyttetur til helgen, dvs dagstur på ski, men takket nei. Orker ikke pakke frem skiutstyr og vinterklær nå.

Begge barna badet i går og startet dermed sommeren. De går i shorts og t-skjorte, så å finne frem ull og jakker og votter utgår.


#16

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg er på kontoret på ekte og har sett ekte levende mennesker utenom kjernefamilien!

Vi vurderer også hyttetur til helga, men jeg kjenner i grunn jeg er ferdig med snø og ski for denne gang.


#17

Stompa sa for siden:

Jeg var så sliten i går at jeg måtte ta meg en powernap før middag. Det hjalp heldigvis så jeg ble ferdig med en rettebunke. Nå har jeg hatt tysktimer, og er klar til å begynne på en ny rettebunke. :gal:


#18

Adrienne sa for siden:

Møtebonanza ut uken og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få hodet over vannet. Det er så utrolig slitsomt å måtte ta alt på Teams. :gal:


#19

Matilda sa for siden:

Jeg er også sliten av Teams-møter. Og veiledning over Teams-chat, for det renner alltid inn MASSE meldinger fra folk som skal ha hjelp når jeg endelig er ferdig med en time og trudde jeg hadde fred til å sette meg med rettebunken. Jeg vil ha klasseromsundervisning. :sukk:


#20

Strå sa for siden:

Jeg er ferdig med arbeidsdagen. Må begynner jeg å bli lei sola, så jeg sitter og sløver i andre etasje. Ryktet om mindre sommer virker oppkvikkende på meg.


#21

millact sa for siden:

Jeg var innom jobb en time og spiste pizza og printet noe og leverte et par regninger. Alle var så glade for å se meg! Jeg har derimot ikke savnet dem.....


#22

Stompa sa for siden:

Ungene og jeg har gått en lang tur. Nå må jeg jobbe litt mer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.