Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøleskap temperatur

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Eg blir ikkje klok på kjøleskapet som me har. Det trur det er eit fryseskap. Eg har hatt det på både 2 og 4, men det fryser matvarer uansett. Dagens prosjekt er å tømme det heilt og av ise det, og sjekke at renna bak er rein (og isfri)
Kva har de kjøleskapet innspilt på? Eg er så lei av å finne frosne grønnsaker og pålegg.


#2

frukt sa for siden:

Mitt står på 4 eller 5 grader vanligvis. Men det hender det skrur ned temperaturen av seg selv. Tror det skjer mest hvis det er litt for fullt.


#3

Fersken sa for siden:

Vårt kjøleskap står på 5 grader. Blir det kaldere er det lett for at påleggene og ostene kjennes fryst ut.


#4

Strå sa for siden:

Kjøleskap som tror det er fryseskap kan bedre seg etter å ha blitt tømt, vasket og så renset i eventuelle avrenningshull. Ikke bruk dopapir til det siste, det bare fliser opp og tetter hullet mer. Har jeg hørt. :sparke: Det kan hende du må sette termostaten på 5 for å få 4°C.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Eg er vel litt redd for at det synger på siste verset. Etter å ha vaska det og satt det på igjen, så var det antydning til å fryse på igjen på bakveggen, då eg kom heim og skulle sette matvarer inn igjen. Satte det berre på 2 denne gongen.

Eg får sjå dei neste dagane og gje beskjed til huseigar at han muligens må sjå etter nytt kjøleskap


#6

Bloppy sa for siden:

Når du sier du har satt kjøleskapet på 2. Kan det være at det betyr grader? Altså at du skulle satt det på 4 eller 5 i stedet? Jo lavere tall, jo lavere temperatur?


#7

Hjertensfryd sa for siden:

Hjulet går frå 1-7. I mitt hovud tilseier 7 veldig veldig kaldt. Men eg blir ikkje klok på dette kjøleskapet. Det ser greit ut inntil vidare. "krysser fingrane"


#8

Kirsebær sa for siden:

Mitt hjul går fra 1-6 der 6 er kaldest. Har ikke noe som viser grader.


#9

Strå sa for siden:

Jeg tror alle kjøleskap jeg har vært borti og som har hjul, der ble det kaldere jo høyere tall jeg satte hjulet på. Det har vært slik også i hus jeg har vært gjest i.


#10

frukt sa for siden:

Hvis du finner ut hvilken modell det er kan du sikkert finne bruksanvisningen på nettet.


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har bruksanvisningen liggande. Har sjekka og stilt rett i følgje den. Håpar at det no vil fungere slik som det skal.


#12

Wix sa for siden:

Er det god plass for luft til å strømme gjennom alle veier i kjøleskapet? Hos oss fryser maten dersom det er for fullt. Særlig i den nederste skuffen. Virker som at den kalde lufta ikke kommer videre rundt der inne.


#13

Hjertensfryd sa for siden:

Det har ikkje vert stappfullt, så luft skal ha kunne kommen seg rundt. No er det renska godt opp, så det burde vera god gjennomstrømning der.


#14

frukt sa for siden:

Hvis det ikke begynner å oppføre seg er det nok på tide å bytte det ut, ja.


#15

liefje sa for siden:

Til opplysning har vi et kjøleskap hvor lavt tall på innstillingen betyr lav temperatur. Verdt å prøve å skru det så høyt som mulig hvis du ikke har prøvd det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.