Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Timar sa for siden:

God morgen! Hah, sovet lenge OG er først!

Det er nydelig vær her. For siste gang på en stund, så det må utnyttes. Bare synd at jeg har gått litt tom for ting å finne på med ungene. Jeg tror ikke jeg får dem med meg på skogstur i dag igjen, ihvertfall. :knegg:


#3

Sol sa for siden:

Jeg har krøpet opp i solflekken som har vist seg på verandaen og sitter med studier, noe det ellers er minimalt med tid til i den nye hverdagen. Vårens siste seminar er på torsdag, så det må forberedes. Litt tungt når vi som gruppe ikke har sett hverandre siden nedstengningen, men vi har fått laget en plan og skal ha møte i zoom i ettermiddag. Etter det gjenstår å skrive semesteroppgave - jeg får litt panikk bare av å tenke på dag, så jeg prøver å la være. Og fristen kommer stadig nærmere :knegg:.

Dagens aktivitet med barna blir rydding og støvsuging.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg sitter også i solveggen med pensum. Jeg har fått siste veiledning på semesteroppgaven og eksamen nærmer seg veldig. Jeg prøver derfor nå å fylle igjen noen av teorihullene som har oppstått fordi jobben krever hele meg og enda litt til.


#5

Neket sa for siden:

Jeg ligger i hagesofaen med podcast. Flaks at været skal bli dårlig neste uke - kanskje jeg faktisk kan få gjort noe fornuftig. :knegg:&


#6

star sa for siden:

Jeg har jaggu trent.
Fortsatt rydding på planen. Praktisk talt ferdig med guttas rom.


#7

Stompa sa for siden:

Jeg raker i hagen. Planen var å gjøre det i går, men det rakk jeg ikke pga biltrøbbel. Må benytte anledningen når vi faktisk har sol, selv om det er kaldt.


#8

Matilda sa for siden:

Retter stiler, mens mann og barn har dratt til svigers. (De har småbruk, så masse tumleplass ute.) Heldigvis snart ferdig med bunken!


#9

Stompa sa for siden:

Jeg har som mål å gjøre unna en "bunke" med digitale presentasjoner i dag. Heldigvis bare 10i klassen, så fullt overkommelig - men tungt uansett.


#10

millact sa for siden:

Vi har vært ute på tur, ved sjøen, deilig.

Nå skal det ryddes. Noen leker og kosedyr etc skal på loftet og jeg vil gå gjennom dynene her og der og se hvor mange vi faktisk trenger.


#11

annemede sa for siden:

Første helg med heeeelt fri fra jobb siden korona, ikke pga korona. Du så deilig.


#12

Blånn sa for siden:

Fikk med meg mellomste på skogstur. Alltid hyggelig å ha noen å gå med.


#13

star sa for siden:

Brukt en evighet på å lage en Finn annonse. Ble kasta ut hvert 10. sekund omtrent.


#14

Eia sa for siden:

Og jeg har vært på plantesalg, så nå har jeg asparges og søtpotet! :lykkelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.