Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strikke vest med en pusetråd i samme farge og ulltråd i ulik farge?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har garn til en genser som jeg vurderer å rekke opp igjen, og strikke på nytt som vest. Jeg har ikke strikket så pent, og tenker at det blir mist like fint å gjøre det på nytt, litt annerledes. Den er i tynn, tynn ull, og med masse mønster, litt sånn fair isle. og jeg vurderer å legge til en litt pusete tråd. Men kan kan ikke kjøpe pusetråd i ørti ulike farger, hvordan tror dere det blir å ha den i hovedfargen, også sammen med de andre fargene? Blir det "utvannet"? Fint?


#2

Maverick sa for siden:

Du må jo si hvilke farger det er snakk om da. :jupp:


#3

Tallulah sa for siden:

Hovedfargen er grå, også er det masse, masse mønster i mørkegrå, gul, rød, blå, grønn, turkis etc. Det er 11 ulike farger, tror jeg.

Det er denne, og jeg har strikket nesten hele mønstersiden. :himle: Men vurderer å rekke opp også strikke mønsteret rundt hele kroppen, slik at jeg kan strikke på rundpinne.


#4

gullet sa for siden:

Det blir veldig fint å legge til en tråd med tynn silk mohair i en gjennomgående farge.

Du kan strikke mønstersiden på rundpinne om du legger opp klippemasker som på en kofte, og gjøre det samme på ryggen for så å sy de sammen i sidene.
Strikker du i ren ull behøver du ikke å sy med maskin før du klipper, men bare hekle en rad med fastmasker.


#5

Tallulah sa for siden:

Takk for tips! Jeg tror jeg har nok garn til å strikke rundt, faktisk. Med mønster foran og bak.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.