Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg lage med Dulce de leche?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg har en boks med kondensert dulce de leche. De oppskriftene jeg finner er på hvordan man lager det, ikke hva man bruker det i eller evt til. Jeg elsker karamell, så derfor kjøpte jeg den, men har bare erfaring med de i is.



#3

Myria sa for siden:

Banoffee Pie eller Banoffee Mess?


#4

Tallulah sa for siden:

Bruk det som pålegg, det er jo HaPå. :nemlig:


#5

IzziCreo sa for siden:

Er det?! :what: Jeg smakte aldri det i min barndom fordi jeg regnet med at det var i samme leia som prim, sjokoladepålegg, Banos og whatnot- og det likte jeg ikke hvor enn mye jeg prøvde... :knegg:
Hva jeg lærer på FP ass :nemlig:



#7

vixen sa for siden:

Jeg elsker banoffee pie så jeg hadde gått for det!


#8

Strå sa for siden:

Jeg har aldri hørt om dulche de leche før, men beskrivelsen google gir meg tilsier at du har rett. Altså bak brød og server nybakt brød med hapå. Eller varm det bittelitt og risle over ordentlig god vaniljeis.


#9

C3PO sa for siden:

Jeg lagde en god ostekake med dulce de leche for kort tid siden.


#10

him sa for siden:

Tremelkskake: Tres leches cake (mange oppskrifter)


#11

IzziCreo sa for siden:

Fantastisk dere! Mye deilig her som må prøves, men enn så lenge bare en burka med dulce så vi får ha en avstemning i husstanden :nemlig: Har ikke sett det er i landet heller (kjøpt i Sverige FØR Corona :knegg: ), men kan sjekke Jacob's på Holtet evt.

Banan i kake har jeg aldri fått til eller smakt noe som er godt. Vet jo mange digger dette, hm...


#12

vixen sa for siden:

Det er også veldig lett å lage selv. Kok søtet kondensert melk i boksen i vann i 2,5-3 timer. Da har du bokser som du kan åpne og bruke i kake eller lignende når du ønsker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.