Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Research: Gode bibelvers til barnebegravelse?

#1

Albertine sa for siden:

Som overskriften sier, jeg trenger et par bibelvers til en begravelse av en niåring. Google er ikke min venn, evt. så er det bare jeg som er elendig til å bruke gode søkeord, og jeg trenger hjelp. Har du noen forslag?


#2

Tussa sa for siden:

Første som slo meg var "La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke" men veit ikkje om det blir brukt i begravelse.

Du spør ikkje om songar men veit at "Kjære Gud jeg har det godt" er en del brukt.


#3

Inagh sa for siden:

Jeg har vært i to barnebegravelse i kirke. Begge gangene har jeg vært for opprørt til å få med meg noe av hva presten sa, så bibelvers kan jeg ikke hjelpe deg med, men jeg veit vi sang «ingen er så trygg i fare,» og Alltid freidig når du går» i en av dem.


#4

Che sa for siden:

En sang som heter «ikke en spurv til jorden» den er basert på et bibelvers (kommer ikke helt på)- men den er fin synes jeg i alle fall. Den er kanskje ikke så veldig «barne-artig» men likevel...jeg var i begravelse til en ungdom hvor presten sang denne (og spilte gitar) - jeg griner om jeg tenker på det fortsatt...

www.sofienbergkoret.no/index.php?id=59&frontartid=53


#5

Charlie sa for siden:

Tenker de kjente versene som f.eks. er nevnt over er aktuelle av bibelvers.

Også f.eks. Matteus kap. 18 1-5
1I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2Han kalte da et lite barn til seg og stilte det midt iblant dem, og sa: 3Sannelig sier jeg dere: Uten at dere omvender dere og blir som barn, kommer dere slett ikke inn i himlenes rike. 4Den som gjør seg liten som dette barnet, han er den største i himlenes rike. 5Og den som tar imot ett slikt lite barn for mitt navns skyld, tar imot meg.

Det kommer litt an på hvem man forventer er tilstede, også, men det kan også være fint med en historie, f.eks. denne:

www.archhospice.ca/dragonfly-story-


#6

Albertine sa for siden:

Tusen takk, dere. Setter stor pris på dette. :blomst:


#7

gnuri sa for siden:

Jeg tenkte også på "Ingen er så trygg i fare"


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.