Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Word-dokument med kommentarer

#1

Blondie sa for siden:

En skulle tro at jeg mestret Word etter utallige år med daglig bruk, men nei.

Jeg har fått tilbakemelding på en oppgave og skal nå gjøre rettelser. Hvordan får jeg bort kommentarene som er satt inn? Kan de skjules eller slettes? Jeg forsøkte å lime teksten inn i et nytt dokument, men kommentarene fulgte med.

Hjelp?


#2

Simone sa for siden:

Kommentarar kan du høyreklikke på og slette.
Dersom det er lagt til endringer med «Spor endringer» kan du også høyreklikke og velge enten å akseptere eller å avvise den spesifikke endringa. Eller du kan velge å akseptere alle endringer i dokumentet.


#3

Blondie sa for siden:

Ah, tres bien! Tusen takk, det gjorde oppryddingsarbeidet en god del enklere. :lettet:


#4

Strutsen sa for siden:

Ja, du kan slette en kommentar, alle kommentarer, skjule kommentarer osv.

For enklest å slette alle kommentarer, gå inn på fanen "Se gjennom" - klikk på drop-down menyen "Slett" - og velg "Slett alle kommentarer". Jeg har mine Office-dokumenter på engelsk, så jeg tror det blir riktig benevnelse på norsk. Gidder ikke endre språket for å vise. :dramaqueen:


#5

Isolde sa for siden:

I store oppgaver har jeg pleid å sette kommentaren som løst og så fjerne til slutt. Eller så fjerner jeg kommentar for kommentar etter hvert som jeg jobber med de. Kommentarer er en god måte å jobbe på i teksten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.