Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

GeekyGirrrl sa for siden:

:sniker:
Først ute sånn omtrent?
Jeg har tatt på meg bluse i dag. Nå jobber jeg og hører litt podkast mens jeg gjør rutineoppgaver.
Snart langhelg og endelig en etterlengtet hyttetur! :hjerter:


#3

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Det skjedde noe rart i morges. Mobilen min begynte plutselig å lage lyder klokken 05.45 :sjokk: Den var i nattmodus og ingen vekkerklokke var på. Merkelig og ikke minst irriterende, da jeg ikke fikk sove mer etterpå.
Ja,ja. Tredje dag med legeavtale for arvinge denne uken; denne gang astmalegen.


#4

Blondie sa for siden:

Det kommer en ny baby i familien min i dag, jeg gleder meg til meldingen om at alt har gått bra. :nervøs gammelmor:

I dag har jeg faktisk to avtaler utenfor hjemmet. Typisk når jeg fremdeles ikke er helt i form og med hektisk innspurt før eksamen.


#5

Martis sa for siden:

Snart helg, ja!
Været ser helt nydelig ut, men det er jo iskaldt! Jeg trenger virkelig å få skaffet meg et glasshus på terrassen! Men søknadsprosessen tar jo luften ut av meg hver gang. :knegg:


#6

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!
Jeg har sovet litt av og på i natt, ligget med følelsen av at jeg kommer til å forsove meg og derfor ikke sovnet skikkelig. Men jeg forsov meg ikke, tvert i mot var jeg svært tidlig på kontoret! Snart mai dere!


#7

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har flyttet kontoret ned på spisebordet i dag. Bare for å få litt avveksling.

Og så skal jeg ta en pause midt på dagen for å gjøre noe handling før butikkene blir fulle. Og på plantemarked med min mor i ettermiddag. Avslutter dagen med digital leksehjelp for Røde Kors. Ikke at jeg kan tenke meg at det blir mange der kl. 19-21 før en fridag. Men man vet jo aldri og det er viktig at det er noen som kan ta i mot spørsmålene om de kommer.


#8

Nenne sa for siden:

En torsdag som er en fredag? Det kan jeg like! :D

Nå som vi bare er hjemme begynner det å bli tid for å ta tak i alle de tingene som ikke ble noe av da jeg hadde opp mot 100 reisedøgn i året.

Nå som stue-oppussingen vi har utsatt i all evighet er overstått, skal kontoret/gjesterommet få en grundig rydding og et møbel byttes ut med noe mer funksjonelt. Matboden i kjelleren skal få den hylla på veggen som har mangla så lenge og så skal der også ryddes godt. Kjellerstua skal få plass til et heve-/senkeskrivebord til mannens hobbysaker og nå også hjemmekontor og til slutt må vi nok gå løs på kjelleren også. Også er det garderoben da ... Der er det også runder å gå. Hva ligger egentlig underst-bakerst? Noe kapselgarderobemenneske blir jeg nok aldri, men noe mer styring på sysakene trenger jeg helt sikkert nå som jeg er her lenge nok til å kjenne på det.


#9

Serafin sa for siden:

Torsdag og snart helg.
Skole 10-14 på Storebror, 10- til uvisst på hun som mener at hun ikke skal på skolen, men skal nok få henne avsted.

Telefonmøte med PPT i dag, regner med at hele tiden Lillesøster er på skolen går med til telefonmøte i dag. Overgang til ungdomsskolen for elev med spesielle behov når man ikke kan ha møter er en smule hassle gitt.

Så kommer kjæresten etter jobb i dag, og det blir langhelg. Ungene drar på hytta til foreldrene mine i morgen en gang. (dog mener vel hun som mener at hun ikke skal på skolen, at hun ikke skal dit heller, kjenner jeg henne rett)

Lillesøster har leke-avtale med venninne etter at skolearbeid er gjort i dag, tror det blir godt for henne.

Og i helgen skal vi se på om vi får lagd steinplatt på siden av dokkestua, for å ha hagemøbler der også, da det er sol mye tidligere der, enn oppe på platten.


#10

Eia sa for siden:

God morgen! Permitteringsdag i dag - forhåpentligvis den siste på en stund. Til uken er det full fart på jobb igjen (håper det varer)! :hyper:

I går gravde jeg hagekomposten over i henger (rotter i området), mens mannen begynte på den etterlengtede dyrkebenken min. Jeg blir ikke fortrolig med pallekarmer i hagen, men fant noen materialer slengende på tomten vi kunne bruke. Der skal de nyinnkjøpte aspargesplantene stå. :glis:


#11

Serafin sa for siden:

Storebror gikk på badet 0715. Han er enda ikke ute, men hører han snart er ferdig nå.

Hvordan det skal bli å få den ungen på skolen til 0830 igjen - det ser jeg på som et stort mysterium.


#12

millact sa for siden:

Rekker ikke lese skikkelig her, har så ufattelig mye å gjøre enda jeg satt til nesten 1930 i går. Flere kunder som nå kansellerer, ikke uventet, så da må alt gjøres om på, igjen, og sånn går nå dagene.


#13

polarjenta sa for siden:

Straks bytte dekk, deretter innom jobb en tur. Vurderer å ta telefonmøtet der, før jeg drar hjem for å ha møte på teams.


#14

star sa for siden:

På jobb med lite tiltakslyst.
Skal hente 2 pakker på 2 ulike plasser på vei hjem. En pakke hang på postkassa når jeg våkna.


#15

Blånn sa for siden:

GOd formiddag! Jeg er på jobb. Klarte å komme meg ned til tross for tre supervonde tær (mareritt å ta på sko, for å si det sånn). Nå ble jeg akkurat oppringt fordi en rapportering jeg hadde gjort oppover i systemet ikke var god nok. De skulle vite hvor mange klasserom som har håndvaskemuligheter og såpe/papir. Det holdt ikke å svare at alle klasserom og spesialrom har vaskemuligheter, men jeg mpåtte telle antall rom (og hvor mange vaskeenheter det var i hvert rom). Da sa jeg at det, det er tullete bruk av tid... :dåne: Ikke riktig sånn, da. JEg sa at vi har 15 klasser og tre spesialrom i bruk som alle har vaskerenne, såpedispenser og tørkepapir. Og ja, vaktmester er syk...


#16

millact sa for siden:

Så da leker du vaktmester også, Blånn? Du er som poteten, kan brukes til alt!

Her pøsregner det og det skal det visst gjøre frem til søndag, mye vind også. I ettermiddag skal jeg i alle fall på polet en tur (om de er åpne, det har jeg glemt å sjekke kom jeg på nå.....)

Lurer på å kjøpe maling og male listene i første etasje. De er så slitt. Så er det ting som skal på loftet.


#17

Stompa sa for siden:

God formiddag. Jeg er på jobb-jobb - det er utrolig deilig å starte dagen med en sykkeltur! Må bare nyte godværet mens vi har det. (Godvær som i sol og opphold - vi har mye vind og temperaturene ligger mellom 5 og 10 grader, så det er rimelig friskt :knegg: ).

Jeg har unnagjort to dobbeltimer på Skype, og tenkte jeg skulle prøve å dra hjem når jeg har fått unna litt rutineoppgaver. I går var jeg her 10 timer, og det makter jeg ikke i dag igjen.


#18

Addison sa for siden:

God ettermiddag! Nabohuset rehabiliteres totalt, bråket er konstant og forstyrrende. De skal visst holde samme støynivå i to uker til sa entreprenøren da jeg spurte på msgr. Blæh! :gaah:

Jaja, nå blir det 3 stille dager heldigvis. Gleder meg til å sove lenge, møte svigers i hagen deres, og kanskje møte svogers på grilling hos dem utendørs etc.


#19

Blondie sa for siden:

At Yahya Hassan er død slo meg rett i bakken. Så ufattelig tragisk! :leppe:


#20

annemede sa for siden:

Addison, dersom det er slik at arbeidet foregår mindre enn 6 uker, bør ikke støyen fra dem være mer enn 65 dB på dagtid. Be om å få se støyvurderingene som er gjort.
Dersom arbeidene går over 6 uker, er det innstramminger på støyen de får lov å lage.
Dette skal forresten stå i reguleringsbestemmelsene.


#21

Tallulah sa for siden:

Blondie, ja, den kjente jeg også i magen. Men det var vel ikke uventet at ville skje, på den ene eller andre måten. :sukk:


#22

Blondie sa for siden:

Nei, det var et turbulent liv det der. :trist:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.