Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Serafin sa for siden:

God morgen. :)

Bare jeg oppe her, har satt på en vaskemaskin og sitter egentlig bare og koser meg med kaffen min og gjør ingenting.

Ungene skal leveres til mamma utpå dagen i dag, og vi har egentlig ikke så mange planer, annet enn å pusle litt rundt ute hvis været holder.


#3

Stompa sa for siden:

Morn.

Har lørdagsfølelse - kommer til å ha feil dag hele helga nå. :knegg:

Planene for dagen er å vaske hus, trene, gå eller sykle en lang tur, og jobbe litt.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg har hørt på ungenes pludring det meste av natten, endelig er alle samlet! Sist var i jula, det er akkurat litt lenge. Planen er å delta på digital feiring og lage god middag til gjengen. Jeg har glemt å kjøpe balkongflagg, innså jeg nå. :sjokk:


#5

Nenne sa for siden:

Jeg våknet, uthvilt, klokka sju, er på tredje kaffekoppen og fortsatt den eneste som er våken ennå. Plan for dagen: strikking.


#6

Hondacrv sa for siden:

Hm. Våkna til tre cm nysnø. Veldig feil. Men no lysner det opp så det forsvinn vel. Eg skal vurdere litt, vaske litt og ellers rolle rundt i heimen. Det er så deilig at det er fredag når eg trur det er lørdag heil tida!


#7

millact sa for siden:

Kun jeg som er våken her. Dagens plan er å spille et nytt brettspill og gå en tur.



#9

polarjenta sa for siden:

God morgen. Vi skal bruke dagen til å rydde, så skal snart få eldstemann våken sånn at vi kan begynne.


#10

Blånn sa for siden:

God formiddag! En hel natts søvn uten tissepause var deilig og det er kanskje på tide å stå opp? Null planer for dagen. Gå tur utgår selv om tærne mine er bedre i dag.


#11

star sa for siden:

Jeg også, Stompa.
Ble frustrert over at dagens tråd ikke var oppe enda. :knegg:

Startet på boden i går så fortsetter med den i dag. Jeg trenger ikke kjøpe noen form for vaskemidler på veldig lenge. :rofl:


#12

vixen sa for siden:

Vi er på hytta. Flagget er oppe og jeg klipper epletrær. Her høres bare fuglesang og kjenner eimen av spredd møkk. Vår i lufta med andre ord. Har spilt bilspill med gutta her i morges og vi bare nyter å gjøre noe annet en liten stund.


#13

millact sa for siden:

Jeg er eneste som flagger her. Vi skal ut og gå litt.


#14

Fersken sa for siden:

Sov passe lenge, fått kaffe og kost med unger. Skal inn om svigers senere for å feire den enes bursdag. Familien har delt seg i puljer, så vi ikke er der så mange samtidig.


#15

Stompa sa for siden:

Innser at alle planene jeg listet opp i forrige innlegg fikk det til å høres ut som om jeg ikke bryr meg om 1. mai - men det gjør jeg. Flagget er oppe, og jeg går og nynner på Internasjonalen. Vanligvis går jeg i tog, men det går jo ut i dag - så da tenker jeg det er greit å fylle dagen med andre aktiviteter.


#16

Blånn sa for siden:

Mellomste har syklet av gårde for å treffe et par kamerater. Er vel 2. gang siden 12. mars han er ute og treffer noen fysisk. Minsten traff flere i går. Da var det korpsøvelse for første gang siden 12. mars (de har øvd på Zoom). Marsjene hørtes ikke alt for ille ut, og det er enda to øvelser før 17. mai. De kommer ikke til å marsjere og spille samtidig i år. Litt for komplisert å spille og holde 2 m avstand samtidig. :knegg: Da de marsjerte rundt i nabolaget til trommemarsj kom folk ut og klappet. Tydelig at det betyr litt for folk med snev av hverdag.


#17

Dali sa for siden:

Morn. Har kastet kongler og barnåler fra naboens gedigne furutrær. :mumle: Nå ut og kjøpe noen blomster og finne noen ender å mate.


#18

Stompa sa for siden:

Lørdagsfølelsen holder stand. Fikk akkurat panikk fordi timen på dekkhotellet er om 7 minutter. Den er heldigvis om 24 timer og 7 minutter. :knegg:


#19

Timar sa for siden:

Denne dagen har løpt avgårde! Jeg har ryddet masse skuffer og skap i dag, med podcast på øret. Masse gjenstår, men det er godt å være i gang. Jeg tror jeg er den ukronede dronningen av Finn nå. :knegg: Gir bort og selger massevis, det er så digg, både å få ting ut av huset og at andre har bruk for rælet vårt!


#20

star sa for siden:

Jeg og er heftig bruker av Finn. Men bare reaksjoner på det som gis bort. Enda jeg føler jeg har satt lav pris på det jeg har lyst til å selge.


#21

millact sa for siden:

Flere som rydder og legger på finn. I dag var det noe gutteklær og bøker. Mer kommer nok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.